20 september 2024
19:30

IF Ariel

Referat: Månsarps IBK - IF Ariel

Sista matchen i Smålandscupen spelades mot förra årets seriesuverän i Div 3 Ariel

Detta blev sannerligen ingen lätt historia.
I första perioden finns ändå en del bra saker från vårt lag i början.
Vi får en utvisning med oss, men just i PP så är vi inte lyckosamma ikväll
Istället så är det våra gäster som gör 0-1 efter 7:24
Vi får ett gyllene läga att komma in i matchen, men tyvärr så missar vi straffen vi blivit tilldelade.
Efter detta så är det Ariel´s period, och de drar ifrån till 0-4 innan första perioden är över

Andra perioden blir ingen uppryckning spelmässigt. Skotten 1-21 säger det mesta. Att perioden slutar 1-1 kan vi tacka våra målvakter för Adam som stått första gå in och gör många bra saker i andra. Hans ersättare efter halva andra Martin, är ännu bättre, och ser till att hålla ner sifforna. Simon Svensson är den enda som hittar målet för oss ikväll, då vi är 100 %-iga i avsluten i andra.

I tredje blir det väl inget direkt skönspel. Första minuterna bjuder vi upp bra, men efter 1-6, så gör sig tröttheten påmind.
Vi får 3 utvisningar i rad, och till slut smäller det till 1-8. Det målet följs av ytterligare utvisningar för vår del, och Ariel gör även 1-9 i PP.

Matchens lirare blev i bortalaget Adam Waktel och i hemmalaget Johan Thisell, som visar sin rutin idag när han spelade center stundtals.

Vi har nu fått 3 bra träningsmatcher i Smålandscupen, där vi ser att vi har en bit kvar till Div 2-lagen, men slog ett Div-4 gäng klart.
Nu är det 2 veckor till seriepremiären, där vi kan fila och spetsa till det lite.
Kul att det fanns lite lila killar på läktaren, bl a Anton Fridh, Gustaf Hvirf och Adam Larsson. Detta är ju killar, som också kan gå in i vårt lag om de dyker upp och tränar.