11:00

Jönköpings IK F11/2

Referat: Månsarps IBK F12 - Jönköpings IK F11/2

Idag var det tufft motstånd, när vi ställdes mot JIK F11, förutsättningarna vet vi om, så vi försökte anpassa oss så bra som möjligt.

Första perioden slutar 0-0, men det finns chanser åt båda hallen. JIK har väl några klarare chanser. Men jag tycker att vi står upp bra, och skapar en del bra chanser också. Tempot är ju högre än innan. Samt att det är viss skillnad i fysiken. Men visst, vi har 9 tjejer med födda 13, så det ska skilja i storlek.

I andra ser det ungefär likadant ut. Det är JIK som öppnar målskyttet, då deras nr 27 kliver in från höger ( från vårt mål sett), och sätter bollen vid första stolpen.
Tycker dock att vi tar deras baklängesmål bra. Här har vi en period, då vi börjar skapa mer. Men bollen vill inte in riktigt, tyvärr en del avslut utanför. Då blir det som det tyvärr blir ibland, att motståndarlaget istället nyttjar lite obestämdhet från oss, och deras nr 27 gör återigen mål. 0-2 paus.

Vi lovar oss själva och försöka ge allt i 3:e. Och det tycker jag tjejerna gör. Vi sliter, stångas, får smällar, men står upp och spelar vidare. Men idag ville inte bollen in tyvärr. Och efter 0-3 09:05 ( ett riktigt bra skott utifrån), så blir det svårt att hitta tillbaka. Även om vi försöker ända till slutsignalen.
Vi gratulerar JIK till segern. Och får se till att möta upp dom ännu bättre nästa gång

Vill passa på att berömma våra modiga tjejer, där många är både 1-2 huvuden kortare, men viker ändå inte undan. Sedan har vi också 2 målvakter, som kanske inte är störst på planen ( som många av våra motståndarmålvakter), men dom är väldigt följsamma, och gör fina räddningar.

Tack, till publik och sekretariat. Vi tar nya tag framåt.