Kiosken
Nedan finner du/ni vad som ska göras vid uppstart.
Matchvärd samt kioskpersonal ska vara på plats ca 1 h innan matchstart.
För att komma in i kiosken behövs en kod, den får ni av ledaren för att komma in.
Tryck *kod*
1. Betalning sker endast med swish. Inga kontanter.
2. Öppna kiosken, sätt på korvgrytan (den gröna knappen under korvgrytan) och häll i varmvatten från vattenkokaren.
3. Placera ut bord och stolar i cafét. Gärna med värmeljus på.
4. Placera ut kaffebordet med plastduk på för kaffe, te och kakor, samt ställ ut senap och ketchup och servetter.
5. Starta kaffebryggaren/vattenkokaren och fyll på i termosar som sedan ställs ut på kaffebordet.
6. Förbered för toast om det ska säljas. Pålägg för detta finns i kylen. Det kan finnas toast i frysen som är färdiga för att grillas.
7. Hembakt som säljs ska räknas med i kassan, alltså ingen försäljning till egna lagkassor.
8. Ta en titt i frysen om det finns mer kakor/bullar som ni kan sälja.
9. Är ni sista lag? Gör följande:
- Alla bord och stolar ställs tillbaka.
- Ta in kaffebordet, diska ur termosar, kakfat.
- Frys in kakor, bullar och korvbröd. Toast som inte gått åt samt korv läggs i fryspåsar och ned i frysen. Korv som ligger i korvgrytan kastas, sparas ej.
- Gör i ordning i köket så det är lika fint när ni går som när ni kom.
10. Stäm av med matchvärd innan hemgång att allt är fixat
11. För att låsa dörren stänger du igen den och trycker på *