Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ljungby IF P15/16

Följ

P15/16

Följ oss för uppdateringar
Följ

Föräldrar ansvar??

3 kommentarer
  • 8 jun Carina Andersson

    Vi anser att det ni beskriver är helt oacceptabelt!
    Ni ledare lägger ner sååå mycket tid och engagemang på våra barn och ungdomar för att de ska få en meningsfull fritid. Ska ni då dessutom behöva lägga ner ekonomiska medel ur egen ficka för att föräldrar inte kan ta sitt ansvar. Sååå dåligt!!
    Tyvärr så tror vi att man måste skriva ihop någon form av kontrakt där man som vårdnadshavare förbinder sig till vissa uppdrag om man vill att ens barn ska vara medlem i LIF. Om man inte fullföljer dessa uppdrag blir det olika former av konsekvenser, där den värsta konsekvensen blir att barnet inte får delta på träningar/matcher.
    Tack för allt ni gjort för Jakob under alla hans år i LIF!!!!
    Mvh Carina och Jörgen Andersson

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jun Magnus Carlsson

    Hej
    Först och främst så ska ni ledare och kämpar ha den allra största eloge man kan tänkas ge för det ni gör. Ni är fantastiska!

    Men ord, tacksamhet och eloge räcker inte speciellt långt när jag läser ert inlägg, så här kommer mitt brandtal..

    JAG SKÄMS!
    Jag skäms för att jag inte gjort mer för min son och hans största intresse och jag skäms kollektivt för alla oss föräldrar som fullkomligt sticker huvudet i sanden och inte är villiga att ge mer till vårt eget barn…

    Vi kommer ta tydligare ansvar från och med i dag. Vårt bidrag från familjen Carlsson är att vi har kontaktat ansvarig för Ljungbydagarna och anmält vårt intresse för att få jobba och tjäna lite pengar till hela laget, och i sittande stund har vi också tagit beslut om att starta någon form av försäljning för P15 för att få in lite pengar till eventuell cup nästa år. Eller hyra minibuss…

    Fortsättning nästa inlägg..

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jun Magnus Carlsson

    Och nu kommer frågan till DIG, vad tänker och kan du bidra med? Eller är det meningen att våra 3 ledare ska göra ALLT för din och min son?

    Du får gärna tycka illa om mig och det jag skriver samt det sätt jag framför detta på. Men för min del blir det ändring nu och jag tänker inte skämmas när jag träffar er ledare eller er andra föräldrar, för att jag inte orkar bidra till min sons största intresse. Frågan är hur vill du känna dig?

    Och som avslutning, om alla är villiga att göra något litet så blir det något alla kan vara stolta över och vi blir också bättre förebilder för våra barn genom att visa vårt engagemang för dem.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in