14:00

Glömminge IF

Referat: Lindås/Långasjö - Glömminge IF

Dagens match mot Glömminge började i dur och slutade i moll.

LL tog ledningen efter ca spelade 15 min ett genomspel och Daniel Håkansson lyckades via målvakten få bollen i mål. Efter ytterligare några minuter sprintade Rasmus Elmgren igen Glömminges något disorienterade mittförsvar och iskallt drog han målvakten och rullade in "tvåan". Innan pausvilan reducerade sedan Glömminge på ett skott utifrån. Innan pausvilan hade LL en boll i ribban (lobb från Alexander Hellborg) och Glömminge hade ett friläge som Robert Håkansson i LL's mål räddade snyggt.

Andra halvlek startade sedan med att Glömminge flyttade fram och lyfte långt, detta visade sig vara en bra taktik för efter ca 60 spelade minuter hade man vänt matchen till en 3-2 ledning. Regisören baken dessa snabba mål i andra halvlek var Glömminges Emil Börjesson som var halvlekens klart bäste aktör. LL försökte sedan med alla medel skapa tryck på Glömminge och chanser fanns till mål men bakåt var det tidvis öppna gator för löpglada Glömmingeforwards, detta utnyttjade man och gick till slut ifrån till en seger med 5-2.

Nu väntar kval för att hänga kvar i trean för Glömminge medan LL får börja om i div IV nästa år.