Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Luleå SK P-15

Följ

P-15

Följ oss för uppdateringar
Följ
Luleå SK
Fotboll
P-15

LSK-Häftet

Åsa Fagervall Tränare
7 kommentarer
  • 19 aug Mikaela Hällström

    Jag tycker det är en väldigt tråkig ton i P15 , de är ständiga krav att pojkarna SKA sälja si å så mycket och INGA friköp. Jag kan väl tycka att det man lyckas sälja är gott nog. Finns faktiskt dom som varken har stora kontaktnät eller möjligheter att sälja ett specifikt antal ( även om de bara gäller 4 häften tex) så som det också lät med fryspåsarna. Är ju faktiskt barnen som känner sig dåliga om dom inte lyckas uppnå dom KRAV ni ställer. Alla barn och föräldrar vill bidra så gott dom kan men kom inte med krav hur mycket man ska sälja utan man säljer det man kan helt enkelt och det tycker jag föreningen ska vara tacksam för. I P14 är det en helt annan tongång där dom är tacksamma för det grabbarna och föräldrarna lyckas bidra med. Även om det är 1 eller 20 godislådor. Bara min åsikt iallafall.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 aug Åsa Fagervall

    @Mikaela, detta är inget vi väljer själva i P15. Det här är framtaget av föreningen. Sen hur P14 lägger fram det vet jag inte...

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 aug Pia Hanzi

    Jag vill som motvikt till tidigare inlägg säga - är tacksam för all tid du Åsa och andra ledare lägger ner på att hålla igång laget. Den tid vi föräldrar/barn får lägga ner på att sälja är väldigt lite jämfört med all tid ni lägger ner, vet jag då jag varit lagledare och tränare i andra lag. Visst är det klurigt att sälja ibland, men jag håller inte alls med om att det finns någon tråkig ton eller ständiga krav. Rak kommunikation, i mina ögon. Föreningen och laget måste ju få in medel om verksamheten ska gå runt helt enkelt. Och ledare jobbar gratis väldigt många timmar vill jag påstå.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 aug Simon Jonasson

    Rak, tydlig och avgränsad kommunikation är A och O, kanske allra främst när det gäller större grupper. Sen om någon tolkar det som tråkig, hård ton, är ju ytterst subjektivt.

    Föreningslivet är komplext med allt utifrån socioekonomiska parametrar, kontaktnät etcetera. Men det kan inte heller vara helt kravlöst, för då får barnen trampa vatten i väldigt många år.

    Mvh

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 aug Mikaela Hällström

    Ni verkar helt missat poängen med mitt inlägg. Ingenstans har jag sagt att någon av varken ledare eller tränare gör ett dåligt jobb. Handlar om krav att man SKA sälja si och så många saker. Klart man ställer upp och försöker sälja så gott de går. Men inte om de ska finnas minimum krav på hur mycket man ska sälja. Jag tex som har flera småbarn har inte möjlighet att lösa ut tex rabatthäften för 1000kr om jag inte får sålt dom ( som ett exempel )

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 aug Andreas Rosengren

    Alternativt om vi inte har minimum krav att sälja tex LSK häften blir att föreningen måste höja medlemsavgifter för att överleva,nu har man en chans att sälja något istället för att bar rakt av betala hundratals kronor

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 aug Åsa Fagervall

    Tack för era kommentarer, och här kommer ett avslutande inlägg. P15 kommer fortsättningsvis ha säljkrav. Det kommer inte att tas bort. Detta för att om det är frivilligt så blir det ingenting. Vi kommer utifrån varje försäljning ha en miniminivå som SAMTLIGA ska sträva mot, men vi är en grupp ledare som är öppna och har en dialog med Er föräldrar. Har ni svårt att nå upp till kraven så är det enda ni behöver göra är att lyfta på luren och ringa, haffa mig vid fotbollsplanen, eller maila. Jag nås på flera sätt. Det man däremot inte kan göra i föreningslivet, det är att ducka från försäljningar. Det kommer man aldrig komma ifrån. För om vi inte försöker bygga en lagkassa, då kommer vi behöva börja ta egenavgifter vid cuper och sammandrag. Alltså att man betalar för att spela. Och där vill vi inte hamna. Önskar er alla en fortsatt trevlig kväll, och lycka till med försäljningen nu med detta otroliga rabatthäfte, oavsett hur många ni säljer!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in