Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Luleå SK F-10

Följ

F-10

Följ oss för uppdateringar
Följ

FÖRSÄLJNINGSKVÄLL

Annica Fennhagen Lagledare
4 kommentarer
  • 26 apr Annica Fennhagen

    FYI - om ni som jag letade febrilt efter damstorlekar på försäljningskvällen igår, så har kansliet svarat på mitt mail nu.

    De har en låda med provkläder i damstorlekar på kansliet, men den var utlånad till Damlaget igår…. De ska meddela mig så fort lådan är tillbaka. Då kan man gå förbi och prova damkläder om man vill köpa det.

    Rapportera

    Rapportera

  • 26 apr Jennifer Lagerskog

    Det gjorde jag och Sveas mamma med.

    Jag var förbi och pratade med nån man på kansliet idag. De har damkläder att testa måndag (till 16) och torsdag (till 18) nästa vecka. Tis och ons stängt.

    Annars kan det gå att ordna så hela laget kan testa i samband med nån träning. Jag försökte säga att du Annika är ny lagledare för 10orna nu, men vet inte om det gick fram riktigt. Jag gissar att du/tränarna behöver säga till kansliet i såna fall. Det kanske kan vara ett alternativ om det är många som behöver skaffa nya kläder?

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 apr Annica Fennhagen

    Hej Jag tänker att det är enklare om alla går och testar när man själv har tid i stället för att vi gör någon gemensam sak av det. Jag har också pratat med kansliet idag. Det går att prova de flesta storlekarna nu idag måndag till 16, torsdag till 18 eller fredag till 14. De har en låda med de flesta storlekarna i dam-modell, men det saknas L shorts, S byxa, M jacka. Man kan också bara köpa/beställa om man inte behöver prova något. Det finns inga damkläder på plats. Jag kommer gå dit med tjejerna på torsdag innan träningen tänker jag.

    Rapportera

    Rapportera

  • 30 apr Jennifer Lagerskog

    Okej!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in