Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lidingö SK Handboll P2010 (P14)
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Lidingö SK Handboll P2010 (P14).
P2010 (P14)
Följ oss för uppdateringar
På måndag börjar vår cafeteriavecka, tack alla som har bokat in er på pass. Laget tjänar in 2000 kr till lagkassan för veckans arbete.
Det är ett pass som inte är bokat ännu, lördag kl. 14-16, är det någon som kan ta det passet?
Schema
Ni som bakar eller gör smörgåsar till helgen kan lämna in det på lördagen.
Här kommer mer praktisk information kring våra uppgifter:
Detta köps in av lagen på Willys eller ICA
• Toastbröd
• Smör
• Ost
• Skinka
• Mjölk vid behov
Jag ser till att allt finns i början av veckan.
Om något tar slut meddelar ni det till mig eller om ni har möjlighet köp själv på Ica eller Willys så är jag tacksam. Kvitto lämnas till mig så Swishar jag.
Tack för all hjälp,
Ann-Sofie, 073-557 40 65
Öppna Cafét
• Be vaktmästaren låsa upp cafét
• Häng av er ytterkläder på toaletten i korridoren - nyckel finns ovanför handfatet
• Lördagspass – häng upp LSK-flaggan på mitten långsida strax vänster under resultattavlan.
• Tvätta händerna, sätt på er rena förkläden
• Sätt igång kaffet - se instruktion
• Öppna fönsterluckan/jalusiet
• Starta upp korvlådan (ej vardagar) - se instruktion
• Sätt på toastjärnet - se instruktion
• Öppna hänglåset på kylskåpet med dricka
• Fyll bordet ute med godis, bars, frukt mm
• Lägg upp eventuellt fikabröd och ställ ut (om någon bakar inför helgen)
• Ställ ut kaffe, te, mjölk och muggar på det höga bordet. Ketchup och senap (helg)
• I förrådet bredvid drickakylen finns lagervaror och öppet-skylt. Skylten ställs ovanför trappan vid ingången till Gångsätrahallen (alt. Utanför entrédörren).
• Inför helg förbered toast så det finns tillgängligt i kylen. Om inte så är det bra att börja morgonen med att bre smörgåsar.
• Om inte korvbröd finns i kylen ta fram det ur frysen så det tinar (helg)
• Vi är en kontantlös cafeteria och tar bara swish. I varuautomaten är det endast kortbetalning. Där är det enkelt att handla - blippa kreditkortet, välj siffra (på varan) och blippa kortet igen.
Korvlådan
• Tryck på knappen som finns i skåpet under korvlådan. Temperaturen ska vara 70 grader
• Sätt i korvlådan, fyll på med vatten (koka i vattenkokaren och häll i så går det fortare att få varmt.)
• Lägg i några lagerblad och kryddpepparkorn (finns i skåpet ovanför)
• Lägg i korv i ena halvan. När det börjar ta slut fyll på med fler i den tomma delen så de får tid att bli varma.
Kaffebryggaren – att brygga kaffe
• Tryck på knappen till vänster (på/av)
• Lägg filter i filterhållaren, finns i skåpet under kaffebryggaren
• Lägg i en rågad skopa med kaffe i filtret/eller en portionspåse och sätt in filterhållaren i kaffebryggaren
• Tryck på knappen med dropparna
• Tryck på värmeplattan Obs! Fyll inte på med vatten, det sker automatiskt
Toastjärnet
• Tryck på knappen (på/av)
• Vrid värmen till ca 200°
• Lägg i toast, fungerar att göra fler åt gången, och värm så att de blir fina grillränder/osten smälter
• Lägg färdig toast i pappersficka
Stänga cafét
Vardagar
• Stäng av toastjärn och kaffebryggaren, släng kaffesump och rengör kannor
• Plocka in varor utifrån bordet och lägg tillbaka i hyllan
• Se till att det finns korv och korvbröd i kylen om det ska säljas dagen efter
• Stäng/lås kylen med dricka. Se till att den är välfylld och snyggt ordnad.
• Lås förrådet
• Torka av borden
• Kontrollera om något måste köpas in av familjen som kommer i morgon och meddela dem det.
• Stäng fönsterluckan/jalusiet
• Ta in öppetskylten från gatan/övervåning
• Släck och lås (kontakta vaktmästaren för hjälp med att låsa)
Stänga cafét
Helger
• Stäng av toasjärn och kaffebryggaren, släng kaffesump och rengör kannor.
• Stäng av korvlådan (Fråga gärna vaktmästarna om de vill ha ev. överbliven korv)
• Töm korvlåda på vatten och diska ur.
• Diska kaffekannor, termosar mm
• Plocka in varor utifrån bordet och lägg tillbaka i hyllan eller i kylen
• Se till att det finns lite korv och korvbröd i kylen om det ska säljas dagen efter
• Stäng/lås kylen med dricka. Se till att den är välfylld och snyggt ordnad.
• Torka av borden
• Städa läktaren (sopborstar finns i skåp till vänster i korridoren, dörr märkt ”Städ”)
• Ta ner flaggan i hallen, vik ihop snyggt och lägg under disken i cafét (söndag)
• Töm soppåsarna uppe på läktaren och i cafeterian
• Kolla panthinken, töm och sätt i ny påse
• Torka av alla bänkar
• Torka av kyl och frys
• Torka golv inne i cafét
• Lägg förkläden i smutstvätt
• Se till att det ser rent och snyggt ut inför nästa vecka
• Ta in öppetskylten från gatan/övervåning
• Lås förrådet
• Stäng fönsterluckan/jalusiet
• Släck och lås (kontakta vaktmästaren för hjälp med att låsa)
Att göra när det inte är så mycket kunder
• Kolla så att det finns kaffe i termosarna
• Torka av borden och sopa av golvet ute i cafét
• Fronta varor i kylen och se till att det med kortast datum står längst fram
• Torka av bordet där kaffe/the står
• Se till att det ser fräscht och inbjudande ut
Träning | 8 jan, 18:30 |
Träning | 9 jan, 17:30 |
GT Söder HK 2 (borta) | 11 jan, 16:50 |
Träning | 13 jan, 18:30 |
Träning | 15 jan, 18:30 |
Vi tar sista passet på lördag
RapporteraRapportera
Toppen, tack Mats !
RapporteraRapportera