Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99

Match

FC Djursholm P99:1

3 - 1
Djursholms IP
30 juli 2013
18:00

Lohärads IF

Referat

Referat: FC Djursholm P99:1 - Lohärads IF

Vi blev för någon vecka sedan tillfrågad om vi ville möte FC Djursholms IF, de har haft träningsläger och ska till helgen till Karlstad för att spela pojk SM. Vi vet sedan tidigare att Djursholm är ett mycket bra lag, topp 5-6 i Stockholm. Med lag som AIK, Hammarby, Djurgården och BP före sig.

Matchen spelades på naturgräs och matchtiden var 3x20 minuter.

Coach Janne hade några direktiv innan matchen
- Våga utmana
- Spela tight i försvaret
- Bredd vid uppspel

Matchen började i ett bra tempo, vi hade mycket boll och rullade den bra. Kändes som att alla i laget ville göra en bra match och var på tå från början. Trots det fick vi ett baklängesmål, 1-0, redan i 3:e minuten, de gick runt på kanten och slog ett inlägg som deras duktige forward skarvade in. Vi var för passiva här och 2:a på bollen.

Vi fortsatte rulla på bra och hade en del bra kombinationer. Men när vi förlorade boll så var Djursholm snabba och vända spelet, där kom vi efter. Där måste vi bli bättre och framför allt snabbare i handling. Det var en bra match av båda lagen, Djursholm är mycket duktiga.

I den 16:e min hade Anton en kanon frispark som tog ribba, mark, ribba. Var den inne? Det spelar ingen roll eftersom domaren dömde offside. Men det var en mycket bra frispark av Anton.

Stundtals under matchen hamnade våra innermittfältare för djupt i försvarsspelet, de hamnade på linje, vi saknade spets. Det märktes när vi vann boll, då var det ett hav mellan innermittfältare och top forward. Men samtidigt ska innermittfältarna ha beröm för att de ville ha boll och rullade bra boll. Bättre än på länge. Kul att det som började i cupen i Ljusdal fortsatte idag. Vårt positions spel utan boll (framför allt i försvar) och hemjobb får vi jobba vidare med.

I den 29:e min gör vi 1-1, mycket rättvist. Här slår Hampus en mycket bra boll mellan deras ytter- och mittback, där Jocke kommer löpande och skott/lobbar över deras utrusande målvakt, bra pass och bra avslut.

Vi har många bra sekvenser i matchen, kanske fler och längre än vad vi tidigare haft under säsongen. Då är det extra kul när det är mot ett så bra motstånd som Djursholm.

I den 31:a min får vi ett baklängesmål, 2-1, som vi tycker inte borde bli godkänt. Djursholm får en frispark som som de lägger direkt, ca 5-6 meter för långt fram mot vad det hände. Strax utanför vårt straffområde. Killen tog emot den och drev den någon meter innan han sköt den i mål. Men men de gjrode det snabbt och bra.
I den 37:e min gör Djursholm 3-1, där deras duktiga forward (inlånad från AIK Akademi) kommer fri och rundar Samuel. Nu är det en period som Djursholm rullar bollen mycket bra.

I den 50:e min blåser domaren fast Djursholm gjorde mål, han blåste av för tidigt. Deras kille blev fälld, domaren borde inte ha blåst, de hade fördel av bollen. Det blev frispark precis utanför vårt straffområde, kanske t o m borde ha varit straff för Djursholm. Men på frisparken gör Samuel en kanon rädddning och tippar till hörna. I den 52:a min gör vi en mindra bra rensning som går till Djursholms spelare som kliver fram och skjuter skott strax utanför straffområdet som Samuel återigen gör en mycket bra räddning.

De sista 8 minuterna har vi ett spelövertag och gör det mycket bra, riktigt kul att se. Vi tar verkligen med oss dagens match och ser fram emot lördagens serie match borta mot IFK Mariehamn/Jomala.

Vi tackar Djursbolm för dagens match och önskar dom lycka till i pojk SM nu i helgen i Karlstad. Sedan tackar vi domaren för en bra match. En av hans många rolig kommentarer var "Det var hands, men det spelar ingen roll".

Detta var en mycket bra match för våra killar. Kanon i deras utveckling att vilja bli en bättre fotbollsspelare.

FORZA LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!!!!!




Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Joakim Österlind 1 1 0 0 0 1
Hampus Filipsson 1 0 1 0 0 1
Adam Bergströmer 1 0 0 0 0 0
Adam Karlsson 1 0 0 0 0 0
Adam Lang-Bergendahl 1 0 0 0 0 0
Alexander Dysén 1 0 0 0 0 0
Anton Östlund Wessberg 1 0 0 0 0 0
Daniel Gustafsson Hildebrand 1 0 0 0 0 0
Johan Kruse 1 0 0 0 0 0
Karl Pantzar 1 0 0 0 0 0
Rasmus Jertland 1 0 0 0 0 0
Ruben Asp-Lundborg 1 0 0 0 0 0
Samuel Jerrefalk 1 0 0 0 0 0
Zackarias Laprasit 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Samuel Wikström 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng