IF Brommapojkarna P00:1

Referat: Lohärads IF - IF Brommapojkarna P00:1

Dags för kvartsfinal i Fyrverkericupen.

Det var ett jätte bra väder, underbart med sol. Kändes skönt (och varmt) trots att det bara var någon grad plus.

Vi pratade mycket innan matchen om att fortsätta på samma sätt som mot IFK Uppsala dagen innan. Ta med er självförtroendet från gårdagens match. Allt kändes mycket bra innan matchen, alla var laddade för dagens kvartsfinal mot duktiga BP 00:1. Vi vet att dom är snabba i fötterna och spelar snabbt i sidled och fyller på med folk på kanterna.

Vi började matchen mycket bra, hade ett bra spel första 10-15 minuterna. Men vi sätter inte våra chanser, och det måste man göra mot duktiga lag. I den 16:e min fick BP straff, efter en kapning av vår back. Det var inte mycket att säga om det. Det blev 0-1 på straffen.

I halvtid pratade vi om att fortsätta som vi gjorde de första 10-15 minuterna. Upp med huvudena, vi ligger bara under med ett mål.

Vi startade den andra halvleken bra. Men efter 14-15 minuter gick ridån ned. I den 14:e min ökade BP på till 0-2, och i minuten efter fick de straff igen, tveksam. BP gjorde mål igen på straffen, nu 0-3. Som också blev slutresultatet.

Vi gratulerar BP 00:1 till segern.

Vi är jätte stolta över grabbarnas insats i den här cupen. Kanon bra jobbat.