22 juni 2010
18:30

EDS FF Lag 2

Referat: LAXARBY IF - EDS FF Lag 2

Så var då tionde och sista matchen för våren spelad, då vi lirade mot Eds FF lag 2. Vi hade ett klart grepp om spelet matchen igenom, och visade upp vårens bästa passningsspel samt stor aggressivitet och vilja. Resultatet blev en klar seger, och till detta skapade vi ytterliggare massa målchanser.

Första halvleken började med att vi tog tag i matchen direkt, och redan i tredje min fick Lovisa på ett bra långskott och det blev 1-0. Vi hade två riktigt bra lägen både i 10:e + 12:e min, men det ena sköt Cissi utanför och det andra av Emelie gjorde Eds-mv en prakträddning på. 2-0 kom sen i 15:e min då Cissi tog revansch och fick på ett högt skott utifrån som gick i mål. Ed hade en bra chans i halvleken, då de fick en frispark i den 24:e min, men skottet gick över. Efter detta hade Cissi tre bra lägen men skotten gick utanför och över, detta efter mycket bra passningsspel

I 2:a halvleken fortsatte vi vårt vägvinnande passningsspel och framförallt den aggressivitet vi visade, som gjorde att vi kunde vinna komfortabelt. Det var dock Ed som reducerade i den 45:e min då ett bra långskott utifrån gick över Johanna och in i mål. I den 53:e min kom så 3-1, då Lovisa började sin show, med att kruta in ett långskott. Vi malde på och hade en riktig bra period mellan den 69:e och 72:a min, då vi skapade friläge av Emelie och skott av Lovisa som målvakten räddade + två mål, båda av Lovisa som i 71:a + 72:a min "pangade" in en frispark och en hörna rakt i mål!!! Hattrick! Några ströchanser hade både vi och Ed men inget resulterade.

Alla och då menar vi ALLA gjorde en riktig kanonmatch där vi verkligen visade att förra matchen tveksamhet var som bortblåst. Vi spelade med en härlig vilja & fart, med ett kalas-passninsspel!
Måste ändå premiera vår "kvadruppelskytt" - Lovisa samt den energi Cissi, Alice och framförallt Agnes visade matchen igenom.