Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ludvika FK P-2015

Följ

P-2015

Följ oss för uppdateringar
Följ
Ludvika FK
Fotboll
P-2015

Information

Jonas Fürtig Hjerppe
4 kommentarer
  • 10 apr Elena Ermakova

    Hej Jonas. Jag har kanske missförstått, men antog att din frågan om tigerligan var om vem som INTE ska delta säsongen. Så alla andra som var tysta deltar i säsongen. Eller förstod jag fel?

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr Sofia Andersson

    Vart har den infon kommit? Vi har inte kunnat var med på fotbollen än då det krockat med handbollen. 😅

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 apr Jonas Fürtig Hjerppe

    Hej kring Tigerligan skickade jag ut ett mail för ungefär 5 veckor sen via Laget med en länk till Google forms för att försöka få ett hum hur många barn som fortfarande var intresserade av att fortsätta spela fotboll i år.
    Tyvärr har vi tappat några spelare så vi är inte lika många i år och då jag inte fåt in så mycket svar så har jag inte anmält oss till Tigerligan i år då det inte ser ut som vi är tillräckligt många.

    Louise och Hanoi som har hjälpt mig med träningarna är inte kvar den här säsongen så även det bidrar till att det blir svårt att genomföra Tigerligan i år.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 apr Elena Ermakova

    Jag tror att många, som vi , missade länken. Laget är inte så user-friendly😀 därför har du inte fått så många svar, antar jag. Ska det funka om du skicka en fråga till och alla som vill vara med den här säsongen svarar med bara en kommentar till informationen?

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera