Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kubikenborgs IF P11(2012)

Följ

P11(2012)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Kubikenborgs IF
Fotboll
P11(2012)

Ingen streaming från Kuben P12:s matcher

30 maj 2020 6 kommentarer 286 visningar
Magnus Forsberg
6 kommentarer
  • 30 maj 2020 Fredrik Hast

    Mycket bra beslut!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2020 Terese Nygren

    Håller med Fredrik!
    Barnens glädje i idrott ska gå före prestation!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2020 Hanna Swenson

    Är det på pga Covid-19 som man filmar så att alla ska ha möjligheten att se som typ mor-farföräldrar så förstår jag inte varför den måste ligga kvar på en helt öppen sida som vem som helst kan gå in och kolla...
    För lägger jag ut något på tex mitt privatkonto på insta eller FB kan jag ju välja vilka som kan se och förhoppningsvis har koll på vilka jag har som vänner där samt att om man kör live streaming där så försvinner det på samma sekund som jag slutar filma eller inom en kortare tidsintervall.
    Jag ska erkänna att jag från allra första början tyckte det var en väldigt bra idé tills jag förstod att vem som helst kan gå in när som helst och filmerna sparas kvar på sidan. Det i sig ger flera synergieffekter i negativ bemärkelse och jättebra tänkt på dom punkter ni tar upp ledarna. Från en lite snabb naiv förälder från första början🙈😉😅innan jag tänkte till och fick mer info.... 😊👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2020 Pia Nilzen

    Då bör det inte läggas ut på youtube om de andra barnen syns, såtillvida det inte finns ett godkännande.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2020 Malin Nygren

    Ture är en av dom som kommer svara att det är okej, om man frågar barnen. Fast jag vet att han egentligen inte vill. Sen tycker jag att iallafall Ture är för liten för att bestämma det själv. Det är en föräldrafråga anser jag..
    Jag tycker det är ett bra och klokt beslut!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 maj 2020 Magnus Forsberg

    Det här är ett område som inte är särskilt beforskat. Det har börjat pratas om det mer på sista tiden och då kopplat till sociala medier. Inget konstigt i att vi tycker olika om detta. Håller med Marcus om att det är bättre att vi pratar om det här istället för att den här tråden ska bli lång. Vi kommer att bjuda in till ett föräldramöte via video inom kort. Då kan vi även lyfta den här frågan.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in