Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kvicksunds SK F 13-14
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Kvicksunds SK F 13-14.
F 13-14
Följ oss för uppdateringar
Hej alla,
Nu är kiosklista klar. Se nedan eller kolla länken.
Namn Dag Tid
Saga Lördag 15/4 07:00-11:00
Edith Lördag 15/4 07:00-11:00
Rio Lördag 15/4 07:00-11:00
Bianca Lördag 15/4 11:00-15:00
Elsa M Lördag 15/4 11:00-15:00
Maya Lördag 15/4 11:00-15:00
Amanda Lördag 15/4 11:00-15:00
Ellen Lördag 15/4 11:00-15:00
Augusta Lördag 15/4 15:00-19:00
Marianne Lördag 15/4 15:00-19:00
Elin L Lördag 15/4 15:00-19:00
Ella Lördag 15/4 15:00-19:00
Schema och Instruktion
OBS! Om du ej kan den angivna tiden så försök att lösa det genom att byta med andra föräldrar.
Bra att tänka på i nedre kiosken
Vi ansvarar för att sälja fika och lunch i form av grillade hamburgare och korv. Mycket av förberederlserna i form av att hacka lök, sallad, tomater etc görs i nya klubbhuset.
Generellt:
• Det kommer att finnas anslag för vem man kan kontakta vid eventuella frågor.
• Vegitariska lunchalternativ kommer att serveras vid nya klubbhuset
• Tar något slut under dagen finns det att fylla på i nya kubbhuset alternativ i kiosken bredvid A-plan. Det kommer även att finnas nummer att ringa anslaget i kiosken.
• Prislistor kommer att finnas på plats
• Håll rent och snyggt runt kiosken
• Frågor om själva cupen tex registrering, spelschema etc sköts av kansliet vilket är i lilla huset vid A-plan.
När vi kommer på morgonen är det bra att:
• Öppna upp kiosken
• Ställa iordning inne i kiosken och grillarna utomhus
• Se till att det finns kaffe vilket vi brygger själva alternativt hämtar i nya klubbhuset
• Hämta smörgåsar i nya klubbhuset, det brukar komma många frukostsugna personer från parkeringen på skolan.
• Förbered för att kunna grilla korv
• Om möjligt kan någon också gå upp och kolla om det behövs hjälp med att förbereda maten i nya klubbhuset.
• Vid 9.30 se till att grillarna är redo att köras igång för lunchgrillningen
Under dagen
• Håll grillarna igång, så länge det behövs
• Kaffe och annat finns att fyllas på/hämtas i nya klubbhuset alternativt kiosken vid A-plan
• Vid lunchtid kan det bli väldigt hektiskt vid grillarna så bygg gärna upp en buffert med färdiggrillade hamburgare och korvar
Slutet på dagen
• När efterfrågan på hamburgare och korv blir litet kan eventuellt hungriga besökare hänvisas till nya klubbhuset och vi kan stänga grillen.
• Lördag em/kväll stänger cupen och vi ska städa ur kiosken.
o Släck grillen och ställ iordning för nästa dag
o Torka av inne i kiosken
o Stäng luckor
o Gör snyggt!
o Stäng och lås kiosken
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera