Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Katrineholm Hockey Team 12/13

Följ

Team 12/13

Följ oss för uppdateringar
Följ

SSK borta inställd!

12 nov 2022 6 kommentarer 241 visningar
Linus Larsson Förälder
6 kommentarer
  • 12 nov 2022 Martijn Wullems

    Synd! Vi hade annars möjlighet att hoppa in och kanske fler som är ej kallat. Kan vi inte låna in från team 14/15? De har ingen match denna helg

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 nov 2022 Linus Larsson

    Det hade tyvärr inte ens räckt med de från vårat lag som inte blev tillfrågade (därför vi inte ens ställde frågan) 14/15 är tillfrågade och ingen från det laget kunde heller.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 nov 2022 Dennis Gunnar

    Så ca 10-20 återbud till imorrn då? Om hela 12/13 (baserat på antalet överåriga man får ha med) & 14/15 är tillfrågade. Tråkigt för dom som såg fram emot match imorrn! Är det sjukdomar och skador som sätter stop för match imorrn är det inte mycket att göra men annars är det för dåligt och snudd på respektlöst mot ledare som lägger ner tid och planerar matcherna och mot lagspelarna som inte får spela matchen de såg fram emot. Matchschemat finns för att alla ska kunna planera och denna situation inte ska behöva uppstå. Ledare och spelare tar hand om hockeyn så hjälps vi föräldrar åt så att vi inte behöver ställa in fler poolaspel.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 nov 2022 Linus Larsson

    9st tillfrågade som inte kunde från vårat lag. Och som sagt ingen av de som tillfrågades av 14/15 tränare igår kunde heller. Väldigt tråkigt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 nov 2022 Sofia Bodin

    Hej Linus! Vi har varit inne och tittat på spelschemat och planerat utifrån det. Isac var inte förkryssad på denna match och vi var tyvärr uppbokade på annat. Vill du att vi meddelar redan innan även på matcher som Isac inte är planerad för om han inte kan? Mvh Sofia

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 nov 2022 Linus Larsson

    Hej Sofia! Isac valdes att kallas in som reserv. Nej jag känner inte att det är nödvändigt. De matcher som man är planerad till är dock bra om vi får veta i god tid.
    Jag tänker även se över mina egna rutiner med kallelser så att vi på så sätt köper oss mer tid till att dra ihop folk.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in