Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket F13 Ängby

Följ

F13 Ängby

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V F P
1 Blackeberg Södra Ängby 2 0 0 2
2 Kungsholmen Eira 1 0 0 1
3 Alvik Ålsten Vit 1 0 0 1
4 Älta IF svart 0 0 0 0
5 Kungsholmen Kristineberg 2 0 0 0 0
6 AIK Basket Gul 0 0 0 0
7 Danderyd Basket Röd 0 0 0 0
8 Central Östermalm 0 0 0 0
9 Alvik Abrahamsberg Vit 0 0 0 0

Match

Blackeberg Södra Ängby

0 - 0
Sörahallen
Plan A
2 december 2023
00:00

Alvik Ålsten Vit

Referat

Referat: Blackeberg Södra Ängby - Alvik Ålsten Vit

Vi kom iväg lite sent från torget i Blackan och inte hittade parkering i Åkersberga när vi väl kom fram så det blev smått stressigt när vi kom in i hallen 10 min före matchstart... När vi dessutom inte stod som med i matchprogrammet hade stressen övertaget... Var vi ens i rätt hall? Det visade sig att de hade skrivit Danderyd, även där det skulle stå Blackeberg...

När detta väl var löst startade vi matchen mot Alvik. Ett mycket duktigt lag. Vi var ganska stressade och hade stundtals glömt bort det mesta av det vi har tränat på ;) Sakta men säkert började vi hitta tillbaka och gjorde månda bra saker. Dessvärre sätter vi inte bollarna på nära håll och vi har fortfarande en del att jobba på i försvaret men jag tror vi lärde oss en hel del.

Vi förlorade matchen ganska stort men humöret hos tjejerna var ändå på topp vilket gör livet lättare och vi kunde gå till pausvila och ha en trevlig stund med fika, lite lekar och småsnack.

Match nr två var mot Danderyd. De var mer lika oss i nivån och matchen blev jämnare. Vi hittade varandra och gjorde ett par riktigt fina passningssekvenser och även ganska många mål vilket är lite det det här spelet går ut på :wink:

Vi behöver fortsätta träna på att ”vilja ha boll”, att ”kriga under korgen” och ”titta upp” för att hitta varandra, ”ta returerna” och framför allt ”sätta bollarna i mål på nära håll”. Tjejerna börjar få en fin förståelse för det här ganska komplicerade spelet, de hittar vägar, de hittar varandra och många är rikitgt bra på att ta nya positioner för att hjälpa sina kompisar, det är så roligt att se.

Bra kämpat alla!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M P
Daniella Forsberg 1 0
Elena Yonas 1 0
Irma Bengtsson 1 0
Josephine Liljeholm 1 0
Rama Faye 1 0
Ronja Sjödin 1 0
Stella Ryrberg 1 0
M Spelade matcher P Poäng