Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket F10 Blackeberg Röd

Följ

F10 Blackeberg Röd

Följ oss för uppdateringar
Följ
Blackeberg Basket
Basket
F10 Blackeberg Röd
Gruppspel Stockholm Basket slutspel
Tabell
Lag M V F P
1 Täby Vit 1 1 0 2
2 Blackeberg Röd 2 1 1 2
3 Central Vinröd 1 0 1 0

Match

Täby Vit

46 - 31
Byängshallen
16 mars 2024
14:15

Blackeberg Röd

Referat

Referat: Täby Vit - Blackeberg Röd

Andra gruppspelsmatchen i slutspelsgruppen var mot Täby.
Inför denna match har vi tränat på helt nya saker i vårt anfallsspel, vilket gjorde att det nog upplevdes konstigt både för spelarna och för vår publik som tittade på.
Vi tränare har dock en längre plan för detta och detta kommer, och får, ta tid.

Tyvärr så skadade Vera knät ordentligt direkt hon kom in på planen, och vi hade därmed 2st spelare på skadelistan på kort tid. Alma stukade ju foten i första gruppmatchen mot Central.

Det märktes att spelarna var osäkra i vårt spel, vilket medförde osäkra avslut, men vi ser det som positivt att vi kommer till alla dessa avslut samt att spelarna nu måste tänka lite själva, vi vill utveckla deras spelförståelse. Detta kan dock i början upplevas jobbigt och stressande. Vi har tålamod och jobbar hela tiden i små, små steg med nya saker.

Täby är säkra, och trygga i sitt spel, därav springer siffrorna iväg i sista perioden, vi låg dock bara under med 5p när sista perioden startade.

Nu fortsätter vi träna på våra nya anfallsrörelser och lägger fokus på försvar, då jag tycker att vi har tappat den biten för mycket - Bästa anfall är försvar!

Nu hoppas vi på snabb rehabilitering för Alma och Vera så att alla 11 spelare är friska och krya då det är dags att åka till turneringen i Lahti, Finland, 29-31 mars.
Spelarstatistik
Utespelare