Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jäders IF F17/18

Följ

F17/18

Följ oss för uppdateringar
Följ
Jäders IF
Fotboll
F17/18

Vill du hjälpa oss?

15 nov 2023 12 kommentarer 290 visningar
Terry Träff Tränare
12 kommentarer
  • 15 nov 2023 Ewa Lindstedt

    Hej. Jag undrar när har vi föräldramöte. Tänker det skulle vara bra att veta upplägget kring träningarna och sådant. Och kanske då stämma av intresset för fler tränare.
    Med varma hälsningar
    Ewa

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 nov 2023 Terry Träff

    Hejsan Ewa! Innan ihopslagningen så hade vi separata föräldramöten med respektive lag, vi har därför inget behov av detta just nu när vi bara hunnit ha en träning tillsammans hittills. Om du däremot har frågor kring upplägget av träningarna så är du varmt välkommen att kontakta mig eller Micke. Vi söker inte fler tränare som ett förtydligande, utan hjälp från några av er föräldrar att rodda med saker runt träningarna så att det kan flyta på ännu bättre. Må så gott!

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 nov 2023 Ewa Lindstedt

    Det stämmer att vi hade ett föräldramöte var för sig med det gamlalaget. Den information som togs upp där kring träningstider, tränings upplägget, sammandrag, eventuella träningsmatcher, möten, extra tränare, kassör, kläder gäller inte nu i vårt NYA lag. Detta pågrund av att det var dem tränarna som utformade planen inte tränarna i det nya laget.

    Om det är så att ni Terry och Micke var tränare i det förra lag och gav sådan information till föräldrar där anser jag absolut att vi behöver ha att föräldramöte så ALLA föräldrar får möjlighet till samma information.
    Att vara fler ledare är ingen nackdel, tvärt om en fördel om vi tänker långsiktigt och speciellt om vi får in kvinnliga ledare.

    Ha det så bra

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 nov 2023 Terry Träff

    Hej igen, jag får be dig att ta det lite lugnt nu. Vi har som sagt inte haft mer än en träning tillsammans. Vi pratar om barn som är 5-6 år, de ska först få möjligheten att lära känna varandra. När det finns tillräckligt med underlag för ett föräldramöte, så kommer vi att kalla till detta. Vi har under föräldramötet med det tidigare laget inte nämnt några sådana saker.

    När det finns information, eller frågor, som lagets föräldrar behöver ha kännedom om så kommer vi självklart att kommunicera ut detta. Det kommer att bli två föräldramöten per år med tydlig agenda och utrymme för frågor, men inte just nu. Vi uppmuntrar till fler ledare, det vore fantastiskt kul att få in fler där, kvinnor som män, just därav detta inlägget.

    Vid övriga frågor så är du välkommen att ringa mig på 073-5408737, tack.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Emma Biderman

    Hej, jag kan absolut hjälpa till under träningarna, bara ni delegerar arbetsuppgifter

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Marcus Mejsäter

    Hej! Vi kan även hjälpa till vid träningarna /Lara och Marcus

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Terry Träff

    Hej på er, det uppskattas enormt mycket! Då går vi igenom det på lördag. Stort tack verkligen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Emma Eimehag

    Hej!
    Är det inte lämpligt att de föräldrar som är på plats hjälper till? Det upplägget är ju enkelt och vanligt. Ibland behövs 2 ibland 6. Enkelt att komma överens om inom ett lag.

    I övrigt har jag flera funderingar kring ovan men avvaktar och ser. Men det lär ju behövas fler tränare med tanke på hur mycket barn det verkar kunna bli. För att ha bra övningar och möjlighet att dela på olika övningar.
    /Emma

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Terry Träff

    Hej Emma! Jo absolut, men då det hela sker ideellt så vill först och främst kolla om det finns några intressenter via detta inlägget. Vi vill så klart också med tiden växa både i antalet spelare, ledare och tränare, just detta inlägget rörde sig då kring de som kan vara intresserade att hjälpa till och trivs man med det så vill vi gärna få in flera ledare. Tanken är att vi ska få till ett föräldramöte i närtid, där vi kan lyfta alla sådana frågor och funderingar gemensamt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Emma Eimehag

    Självklart sker det ideellt. Det är väl inget jag ens pratat om. Ni söker i inlägget föräldrar som hjälper till, Inte ledare och tränare (vilket är samma sak i klubben). Så då är det väl enkelt att de föräldrar som är på plats hjälper till.

    Men söker ni fler ledare till laget är det ju lämpligt att ta upp det vid ett föräldramöte i och med att det innebär lite mer ansvar för träningar, laget.se, sammandrag osv.

    Jag kommer vara på plats på de flesta träningar och kan hjälp till, jag gör det som förälder. Vid föräldramötet kommer jag med stor sannolikhet anmäla mig som ledare i laget. Ser fram emot att få vara med att etablera en fotbollsgrund i det här laget.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Marie-Louise Holm

    Tråkig ton de senaste 24h. Stor eloge till tränarna som gör ett grymt jobb.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 nov 2023 Johanna Blomstrand

    Håller med Marie-Louise! Vi kan hjälpa till om vi är på plats och vet vad vi ska göra Wilma har varit sjuk men förhoppningsvis kommer vi på lördag!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in