Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Jemtland Innebandy P 2010

Följ

P 2010

Följ oss för uppdateringar
Följ
Jemtland Innebandy
Innebandy
P 2010

Träningar, Frånvaro

23 jan 2022 11 kommentarer 368 visningar
Henrik Forslin Tränare
11 kommentarer
  • 23 jan 2022 Madelene Norin

    Jag tycker att det är super bra som ni gör nu, kallar två veckor innan. Och självklart skall man vara med på alla träningar om inget händer som du nämner. Vill passa på och säga att ni gör ett grymt bra jobb med grabbarna

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2022 Michael Sundh

    Jag tycker de funkar bra med 2veckor innan, då hinner man ju planera å kolla läget lite innan som sagt. 2-3 dagar innan tror ja de lätt kan bli missat till dagen D å då kan de bli mycke strul tror jag. Så jag rösta för att ni kör som ni brukar. Å givetvis, för att spela match så ska man på träning.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2022 Johan Ericson

    2 veckor innan är vårat förslag. Som ni kör nu. Och att närvaro gäller (förutsatt att inget speciellt dyker upp) för att spela 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2022 Maria Fröberg

    Samma här, vi tycker det är bra med 2v innan så vi hinner planera. Sunt förnuft gällande träningarna😊 ni gör ett jättefint jobb för våra barn, tack!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2022 Ann-Sofie Ängeflo

    Håller med - två veckors framförhållning och att man har fokus på att delta på träningarna. Sen kan det alltid hända saker, som inte heller rör skola eller sjukdom, men som ändå måste få gå före ibland. Viktigt då att barnen inte känner negativ press men självklart ska det inte vara ett ständigt återkommande mönster att man skippar träningen.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2022 Jonna Boije

    Håller med, mycket smidigare med kallelse tidigt och att närvaro på träningarna gäller för att få spela match.

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 jan 2022 Sofia Fredriksson

    Håller med helt med! Kallelse 2 veckor innan match och självklart närvaro på träning för att få spela match.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 jan 2022 Jörgen Eriksson

    Tycker upplägget med kallelse 2 veckor innan är bra, vilket ger alla en god möjlighet att planera därefter. Och vad gäller träningsnärvaro så ska det vara en ickefråga, man tränar om inget oförutsett händer..givetvis meddelar man orsak för frånvaro oavsett vad det beror på.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 jan 2022 Anna-Carin Svedén

    Bra med kallelser två veckor innan. Träningsnärvaro jätteviktigt om man ska spela matcher. Hoppas på fortsatt förståelse för de killar som håller på med fler lagidrotter att det ibland kan krocka. Men forskning pekar på att det är bra att träna fler idrotter parallellt då det främjar både fysisk utveckling och spelförståelse och därför bör ses som positivt för laget. 😀 Heja er tränare. Ni är bäst!

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 jan 2022 Kristina Ekqvist

    Har inte så mycket åsikter om när ni kallar till match egentligen, det finns för- och nackdelar med att kalla tidigt/sent. Men två veckor innan är helt okej. Träningsnärvaro för att spela match tycker vi är självklart! Sedan ska det väl inte vara enbart sista torsdagen innan match som avgör utan där får man titta lite vidare, men har man inte tränat ”tillräckligt” så ska någon annan få matcha.

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 jan 2022 Anna Brede

    Jag håller med alla föregående! Bra med framförhållning på kallelser och självklart ska man vara med på träningarna. Ni gör ett superjobb med killarna och laget!

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera