Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Järfälla Bele IBK DJ

Följ

DJ

Följ oss för uppdateringar
Följ
Järfälla Bele IBK
Innebandy
DJ

Lagkassan behöver påfyllning

10 sep 2014 4 kommentarer 457 visningar
4 kommentarer
  • 10 sep 2014 Tilde Åström

    Jag tycker att vi/tjejerna kan sälja lite New body kläder. Lättsålda kläder, bra kvalitet samt att vi behöver påfyllning i vår familj :-). Vad tycker ni andra om det? // Tessan

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 sep 2014 Molly Berg-Hansson

    Jag håller med. /Maggan

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 sep 2014 Torbjörn Lundin

    Hej, Gällande försäljning av t.ex New Body så är mitt förslag att vi diskuterar detta i anslutning till ett föräldramöte som vi kommer att kalla till inom några veckor. Bra Tessan att du föreslog detta.
    Kan vara bra att alla innan funderar på vad de tycker eftersom jag vet att en del tycker att det är jobbigt att behöva sälja saker medan andra tycker tvärt om. Ska det vara frivilligt eller måste alla hjälpa till? I mellantiden hoppas vi att alla tycker det är ok att "slanta in 500 kr" till lagkassan snarast möjligt. Kontonummret hittar ni under rubriken "Lagkassan" till vänster. Sedan får ni som skrivits ovan gärna kontakta Thomas Westman som är lagets kassör med sponsorsmedel. Vem vet, kanske finns det så många sponsorer att vi inte behöver sälja New Body och liknande. Vi återkommer med datum och tid för föräldramöte inom de närmaste veckorna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 sep 2014 Tilde Åström

    Mycket bra Tobbe!! //Tessan.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in