20 augusti 2024
18:30

Wahlsta SK

Referat: IK Oden Utv - Wahlsta SK

En extrainsatt träningsmatch för att få minuter på bänkspelare och reserver - dessutom fick fem spelare från U-laget samt tränare Kevin chansen.
Vi tackar Wahlsta för att ni ställde upp trots seriematch två dagar innan - det var värdefullt för våra spelare att få matchtempo i kroppen. Samt en chans för oss att testa formationen 3-5-2.

Resultatet är av underordnat betydelse men mål och assister redovisas här:

10' 1-0 Daniel Neibel-Sprulli (assist Kevin). Hörna av Hampus som Oscar O nickskarvar till Kevin som lägger bakåt till Daniel.
14' 2-0 Hampus (assist Casper). Bollvinst på egen planhalva och instick som gav friläge och rundande av målvakten.
26' 3-0 Hampus (assist Casper). Hörna från höger och skott i mål med vänstern
33' 4-0 Oscar Granö (assist Kevin). Återigen jobbar Kevin hårt i straffområdet, vinner bollen och serverar Oscar som placerar bollen i högra hörnet
37' 5-0 Daniel Neibel-Sprulli (assist Hampus). Instick, friläge, skott i mål
40' 6-0 Johan (assist Casper). Inlägg från vänster till Johan som kommer inrusande från wingbacksposition och skjuter direkt i mål
41' 7-0 Hampus (assist Rasmus). Hampus blir serverad av brorsan och gör inget misstag.
----------------
49' 8-0 självmål (assist Johan). Backen stöter olyckligt bollen i eget mål men Johans inspel är mycket bra och svårt att styra bort bollen
53' 9-0 Karwan (assist Oscar O). Vår mittback slår en genomskärande djupledsboll och Karwan gör inget misstag.
67' 9-1 Wahlsta. Vi blir lite passiva efter att ha bytt 5 spelare och detta leder till ett friläge för Wahlsta från halva planen och avslutet är bra, stenhårt, lågt i vänstra hörnet.
73' 10-1 Dante (assist Kosta). Kosta är osjälvisk som spelar till Dante trots att han har i princip egen målchans
77' 11-1 Kevin (assist Osama). Kevin slår ett inlägg mot bortre som går förbi alla och skruvar sig in i mål!
79' 12-1 Daniel F (assist Alan). Alan serverar en cutback och Daniel skjuter bollen i krysset
81' 13-1 Kosta (assist Osama). Läcker yttersida av Osama till Kosta som placerar bollen i mål
83' 14-1 Dante (assist Kevin). Kevin slår ett perfekt inlägg från vänster till Dante som hoppar upp spänstigt och knoppar bollen i mål!
88' 15-1 Casper (utan assist). Casper vinner tillbaka bollen och dribblar sig fram förbi fyra motståndare innan han gör mål.