Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Kongahälla P15Syd

Följ

P15Syd

Följ oss för uppdateringar
Följ

Blandad info om matcher, JOYNA och medlemsavgiften.

Jonatan Bergek Tränare
5 kommentarer
  • 12 apr Memona Jabin

    Hej! Det låter bra, men alla matcher är på söndagar och Abdul har andra acktivitet på söndadar och det blir jobbigt att vara med de matcher. P15syd tränarar på måndagar och onsdagar och på måndagar har han ocså annan acktivitet och kan inte närvaro den dagen. Vi har också problem med anmälning, vi fick kallelse men när öppnar jag och vill svara på anmälan det funkar inte, där kommer att finns det ingen aktivitet till att anmäla sig. Kan ni snälla kolla vad är det problem.tack

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 apr Jonatan Bergek

    Hej! Va konstigt med kallelserna? Är det till träningarna eller till matcher? Abdul ska ha fått en kallelse till söndag 28/4 kl 14:45, funkar inte den?

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 apr Memona Jabin

    Ja, det är för båda vanliga träningar och matcher också. Vi fick mejl men när öppnar vi för att svara på anmälan så det funker inte... ibland försöker jag många gånger så det funkar men nu jag har försökt mpnga gånger, men de skriver att det finns ingen acktivitet att anmäla sig till..

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 apr Jonatan Bergek

    Jättekonstigt, verkligen. Ser inget som skulle vara tokigt på utskicken. Ska se om jag kan ta bort och lägga till för att få det att fungera.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 apr Muhammad Zafarullah

    Ja, det är jättejobbigt för oss, lösa den problem om ni kan. Igår fich jag kallese för min yngre son P18 men den funkar och den som är för P15 det fortforande samman problem.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in