Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Kumla Fotboll P-17

Följ

P-17

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Kumla Fotboll
Fotboll
P-17

Dags att sälja för lagets mål Dana cup!

Viveca Tachezy Ekonomiansv.
8 kommentarer
  • 23 feb Viveca Tachezy

    Hej! Idag har jag varit på IP och delat ut kataloger till så många jag hann med. De har som vi vet snabba fötter så en del hann tyvärr springa iväg utan en katalog. Jag får försöka komma ner nästa vecka med resten. Ni får gärna komma förbi och hämta om ni vill ha innan nästa vecka. Det är även en lapp med instruktioner med för hur ni registrerar er som säljare. I väntan på katalog så ligger det en länk i inlägget sedan tidigare. Jag har sett att några registrerat sig redan så då är det fritt fram att börja dela den digitala katalogen via Mail, sms eller i sociala medier 👍 Har ni problem med länken eller har andra frågor så får ni gärna höra av er!

    Rapportera

    Rapportera

  • 23 feb Viveca Tachezy

    https://partner.ravelli.se/se/register/10876-ifk-kumla-p17/23397-ifk-kumla-p17-

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 mar Viveca Tachezy

    Hej! Nu har vi varit igång i två veckor med försäljningen av Ravelli. Nuläget i webbshopen är 52 paket. Det motsvarar en intäkt på 2702 kr. Jag vet att flera har kataloger ute på sina arbetsplatser så jag har en god förhoppning om att vi kommer en bra bit över 200 paket innan vi är klara 😊 Jag har några kataloger kvar om någon vill ha en extra. Lycka till med försäljningen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 mar Viveca Tachezy

    Hej! Nu har vi varit igång i 4 veckor och läget i webbshoppen är 75 paket. Det motsvarar en intäkt på 3732 kr. Sista dag att registrera sin försäljning är 29/3. Nu kör vi sista rycket och samlar in så många beställningar som möjligt!

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 mar Viveca Tachezy

    Hej igen Sista dagarna för Ravelliförsäljningen nu! Jag ser att flera har lagt in sina ordrar redan. Superbra! Vi är uppe i 130 paket nu och jag hoppas det tickar uppåt mot målet 200 när alla har lagt in sina ordrar. 130 paket ger laget 6705 kr.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 apr Viveca Tachezy

    Hej! Några har hört av sig och haft problem med länken men det har löst sig nu så i kväll stänger jag Ravelliförsäljningen. Så det finns fortfarande möjlighet att kasta in en sista minuten beställning under dagen om man vill

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr Viveca Tachezy

    Hej! Jag har stängt Ravelliförsäljningen och vill tacka alla er som bidragit den här gången! Vi hade som mål 200 paket och kom upp till 181. Verkligen Superbra och grymt jobbat!!! Den här insatsen har resulterat i 9362 kr till grabbarnas lagkassa! 🙌🌟 Varorna packas nu och kommer inom kort hem till mig. Några har redan betalat via klarna i samband med beställningen. Ni som inte har gjort det betalar vid leverans. Jag meddelar när varorna är hos mig. Ha en fortsatt fin helg!

    Rapportera

    Rapportera

  • 6 apr Luciana Neagu

    👏👏👏

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera