Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Luleå F-13

Följ

F-13

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Luleå
Fotboll
F-13

Matcher 23/5 och 25/5

Markus Ranner Tränare
5 kommentarer
  • 17 maj Markus Ranner

    Hej alla! Vill bara poängtera att ingen är garanterad att spela någon av dessa två matcher. Därför är det jätteviktigt att man anmäler intresse till båda matcherna om man är tillgänglig, då har man större chans att få spela åtminstone en av matcherna. Jag uppdaterar också nyheten med lite mer info kring detta.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 maj Susanne Larsson

    Hur kommer det sig att de tjejer som står över matchen mot Storfors på lördag, de som ej blev uttagna får förtur och garanti från dig att spela två kommande matcher, som du skriver?

    Dessa tre matcher infaller tätt inpå varandra. Du får nog tydliggöra ditt sätt att ta ut spelare till matcher, turordning och ej uttagna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 maj David Ström

    Jag tycker Markus har förklarat tydligt både på föräldramötet och här ovan. Ingen är garanterad någon match. Man anmäler intresse och sedan tar Markus ut enligt hans listor så att alla får spela ungefär lika mycket under säsongen. Vi kan förklara bättre vid någon träning eller på lördag så slipper vi skriva så mycket text här😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 maj Susanne Larsson

    Läs kallelsen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 maj David Ström

    Jag har läst flera ggr. Förstår inte vad du menar. Vi tar det på lördag. Jag och Signe kommer ner och tittar på matchen.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in