Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Kalmar F09

Följ

F09

Följ oss för uppdateringar
Följ

Nattvandring

5 jul 2023 12 kommentarer 340 visningar
Fredrik Fridholm Förälder
12 kommentarer
  • 6 jul 2023 kullmane51

    👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 jul 2023 Mattias Johansson

    Hej
    Skulle bara skicka en liten påminnelse om den 21/7 o om nån som är intresserad att gå så hör gärna av er så snabbt ni kan

    Rapportera

    Rapportera

  • 10 jul 2023 kullmane51

    👍👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 Håkan Juneberg

    Hej vi kör en liten påminnelse eller kanske mer en vädjan.
    Som ni säkert vet behöver klubb och lag alla chanser till intäkter, så har ni möjlighet att hänga med Mattias får ni gärna skriva här eller höra av er direkt till Mattias på 0769459922.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 Mika Malm

    Hej. Detta är jätteviktigt och det är inte meningen att vi ledare ska hoppa in och rädda situationen med 2st som behövs för detta. Vi ledare har nattvandrat flera gånger under åren och vi vet att det är många som inte gjort detta tidigare. Vi lägger mycket tid, planering, engagemang, resor, skjutsar mm mm. Och vi ledare gör det helt ideellt och för att vi tycker det är roligt. Det är väldigt trevligt att vandra runt tillsammans under kvällen och det har aldrig inträffat någon allvarlig incident. Ställ upp för laget och för föreningen, vi behöver det mer än någonsin nu. Tack för ordet. Kontakta Mattias på ovanstående nummer. Först till kvarn! Önskar en fin fortsättning på sommaren😁

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 Marie Mirus

    Hej jag ställer gärna upp senare men just nu kan jag inte gå och stå så mycket och länge som krävs för detta pga brutna ben i fot. R är inte hemma. Finns det ngt schema så man kan se inför senare tillfällen och planera och skriva upp sig?

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 Ulrike Fleischer

    Hej! Vi har semester då och är inte hemma, tänker också att det är bra att vi gör ett schema så att man kan planera in sin nattvandring.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 kullmane51

    Hej ! Tack för intresse att medverka . Det är sedan juni ordnat bemanning för alla aktuella kvällar framöver . Intresset har varit stort och jag har som jag har skrivit tidigare varit angelägen om att ni tränare , ledare , föräldrar som gör så mycket för föreningen INTE ska behöva ta detta . Jag har ordnat så att styrelse , kanslipersonalen, spelare , f d styrelse , anhöriga , vänner till oss ” alla eldsjälar ” vandrar . Mattias och jag har kontakt om den 21 juli och löser detta . Inklusive min egen familj vid behov Alla kvällar är lösta i övrigt som sagt och lista om vilka som deltager finns i klubbhuset . Men som sagt nu är det löst t o m 26 augusti som är sista kväll ! Önskar trevliga dagar på olika cuper och under semestern ! Bästa hälsningar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 kullmane51

    Hej ! Med anledning av Ulrikes meddelande . Styrelsens uppfattning är att vi behöver ha en diskussion framöver med hela föreningen och kommunen om vilka insatser som är mest angelägna. Är det fritidsaktiviteter i anslutning till skolornas schema? Är det vandringar ? Var finns oron och riskerna i vårt samhälle ? Hur kan barnen få bästa meningsfulla fritid ? Behöver diskuteras i samverkan med kommunen och andra föreningar då vi kan samarbeta . För närvarande är inga datum för vandringar bokade efter den 26 augusti. Hälsningar

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 Ulrike Fleischer

    Tack för snabb återkoppling och ert engagemang i detta! Så fint att det är så många som är engagerade i föreningen. Vi bidrar gärna framåt när vi har möjlighet. Fin sommar till er!

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 kullmane51

    👍👍🌞🌞

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 jul 2023 Johanna Waldén

    Tackar och instämmer

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in