Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IF Hallby HK P födda 10

Följ

P födda 10

Följ oss för uppdateringar
Följ
IF Hallby HK
Handboll
P födda 10

Träningstider klara

13 sep 2023 9 kommentarer 360 visningar
9 kommentarer
  • 14 sep 2023 Jimmy Sörmlind

    Det var tråkigt att höra då både P och F-11 har tider i idrottshuset på planer som man får använda klister. Jag hoppas verkligen klubben ser till att ändra på detta till efter juluppehållet då våra killar behöver komma igång och känna på hur det är att spela med klister.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 sep 2023 Karin Richter

    Har varit i kontakt med de ansvariga på Hallby idag. Känns inte ok att vi betalar avgifter, säljer kaffe och ställer upp på Hallbybollen utan att grabbarna ens får en tid i drottshuset i veckan! Att erbjudas Månhallen som ersättning är inte ok. Givetvis får vi göra det bästa av situationen, men hoppas att vi är flera som hjälper tränarna att driva frågan vidare.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 sep 2023 Jennie Sörmlind

    Redan mailat

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 sep 2023 Pär Forsman

    Tack för ert engagemang 😀
    Vi kommer att ha fortsatt dialog med kansliet med målet att komma ur Månhallen och träna i en bättre hall. Tills vidare har vi tiden i Månhallen.
    Men jag vill också kommentera ovan om klister. Vi kommer inte träna med klister denna säsongen. Det är först när vi blir P15, hösten 2025, som vi får spela matcher med klister. Det gör att vi troligen börjar träna delvis med klister våren 2025.

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 sep 2023 Daniel Henriksson

    Nu har jag mailat igen till kansliet. De får faktiskt lösa en kväll i veckan i Arenan till våra grabbar. Sedan håller jag med om att vi under tiden får göra det bästa av situationen och peppa laget. Och jag är säker på att ni tränare gör ert yttersta för att lösa frågan på sikt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Jimmy Sörmlind

    Jag hade fel angående klister för grabbarna så de har två säsonger till innan det är dags. Då är det lite konstigt att pojkar födda 09 har tre tider i idrottshuset. Känns som svågerpolitik.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Maria Fagerström

    Jag har också kollat upp övriga lags träningsplats och kan konstatera att även t ex flickor födda 09 har alla sina tre (!) träningar i Idrottshuset. Otroligt orättvist!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 sep 2023 Fredrik Richter

    Jag förstår faktiskt inte varför Hallby inte skulle kunna ordna tider även till P10 i idrottshuset. Föreslår att vi får till ett föräldramöte så snart det går. Så kan vi även diskutera cup mm för säsongen. Det vore ju inte helt orimligt att Ungdomsansvariga från Hallby närvarar på samma möte. Känns som rätt forum för fortsatt diskussion eftersom det trots allt gått en månad sedan vi kontaktade Hallby i frågan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 20 sep 2023 Fredrik Fridholm

    Hej! Vi jobbar för fullt för att hitta ett datum för föräldrarmötet. Pär är bortrest denna veckan men vi återkommer så fort vi har ett datum. Vad gäller träningstider har vi en fortsatt dialog med kansliet och Rebecca jobbar hårt för att hitta en lämplig tid i Idrottshuset.

    Vi har även tankar kring cuper och annat under säsongen som presenteras under föräldrarmötet.

    Hoppas grabbarna fortsätter träna på med samma glädje och intensitet så har vi en jätterolig säsong framför oss.

    Mvh Fredrik

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera