Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BP Ungdom P07-5

Följ

P07-5

Följ oss för uppdateringar
Följ
BP Ungdom
Fotboll
P07-5

P07-5 tackar för sig!

7 jan 2023 8 kommentarer 624 visningar
Martin Hurtig Tränare
8 kommentarer
  • 7 jan 2023 Simon Hagström

    Tack så mycket till er med. Verkligen en fantastisk resa ni tagit med oss på. Ett sällsynt fint lag med kvalitet, kontinuitet och entusiasm. Önskar er all lycka i framtiden!

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jan 2023 Anders Lovell

    Stort tack till er tränare som har ställt upp så mycket! Har varit otroligt roligt att se utvecklingen på killarna. Önskar er alla lycka till och hoppas vi ses någon gång i framtiden…

    Rapportera

    Rapportera

  • 7 jan 2023 Stefan Edberg

    Fantastiskt jobbat, Martin! Men ibland tar det bara slut så nu får du bli en glad ”fotbollspensionär”…och du vet vad jag älskat att just ”BP 07:5” bara fortsatt o fortsatt…på en ett sånt där sätt som är bra idrott… Ta hand om er alla!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jan 2023 Jenny Ulmert

    Tack så mycket för allt ni gjort för laget. All tid och ert engagemang. Vilmer och vi kommer att sakna det väldigt mycket.

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jan 2023 Rasmus Öst

    Här en hälsning från Rasmus och hans föräldrar inte minst. Det allra bästa tycker vi hade varit om det här laget med dig Martin som tränare hade kunnat fortsätta. Vi har varit supernöjda med er tränare och nu får vi se oss om efter det näst bästa alternativet. Tack för all energi ni har ägnat åt laget och för alla trevliga minnen som vi tar med oss i framtiden! Nu hoppas vi på att det blir en bra fortsättning i Bromma eller någon annanstans. Ha det så bra framöver!

    Rapportera

    Rapportera

  • 8 jan 2023 Urban Anderson

    Tack! För er härliga stämning och att ni hållit ut. Som tränare jobbar man ju inte bara med laget 3-4 timmar i veckan de soliga dagarna. Det är de andra dagarna jag tackar er extra för, de regniga, slaskiga, blåsiga dagarna och timmarna med (oändliga) smsslingor, administration, ledar- och föräldramöten.
    Stort tack.

    Rapportera

    Rapportera

  • 11 jan 2023 Valja Vlachou

    Verkligen stort tack!! Lycka till till alla killar och till coacherna med vad ni nu väljer att göra i framtiden.

    Rapportera

    Rapportera

  • 12 feb 2023 Marcus Hellman

    Stort tack framför allt till Martin med tränarkollegor! Även stort tack till alla fantastiska spelare och föräldrar! Kommer sakna 07-5 men hoppas på att springa på så många som möjligt framöver! Lycka till alla härliga spelare!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in