13 oktober 2019
11:00

Sollentuna FK 3

Referat: IF Brommapojkarna 15 - Sollentuna FK 3

En ganska skön dag för fotboll. Det var lite väntat att vi skulle ha det svårt i Medel, och det blev förlust 1-5. Däremot så tyckte jag att det fanns lovande sekvenser i spelet där vi höll bollen inom laget, kunde byta kant och kom i bra anfall utmed kanterna.

Idag hade vi lånat Alexander och Alvin från P06-10U och det gjorde förstås oss lite bättre! Stort tack för att de ställde upp.

Underläge efter första perioden med 0-2, lite väl billiga mål. Bättre spel av oss i andra perioden men ytterligare ett mål i baken. Tyvärr skapade vi nästan inga chanser framåt. Inför sista perioden ändrade vi system och tog bort en back och körde med 2 st anfallare, 3-3-2. Det funkade bättre och vi hade betydligt mer chanser i sista. Filip reducerade till 1-3 och vi var lite på gång! Tyvärr så fick vi inte utdelning på chanserna och istället blev det 2 st skitmål åt andra hållet.

Som vanligt bra kämpat av alla. Några saker att jobba på, en del blir trötta fort och behöver jobba på flåset, ibland spelar vi för svårt i försvaret och sen är det en del teknik (mottagningar/ första touchen) som vi behöver gnugga på!

En match kvar i år, Norrtulls SK i Lätt på lördag.