30 september 2018
17:30

Sollentuna FK 1

Referat: IF Brommapojkarna 9 - Sollentuna FK 1

Vi avslutade Sanktan med en riktig urladdning! Seger 7-0 mot Sollentuna. Det blev en riktig rolig kväll i Olovslund. Redan på uppvärmningen märktes det att killarna och coach Gustav var riktigt laddade och att en förlust INTE var ett alternativ.

Vi fick en smakstart med 1-0 redan i första minuten, det lönar sig alltid att skjuta! Därefter fortsatte vi att skapa mkt chanser och fick också 2-0 innan paus.

Backlinjen var tillbaka i sitt stabila tillstånd och gjorde en jättestark arbetsinsats därbak. Framåt kom vi i anfallsvåg efter anfallsvåg med fina djupledsbollar och löpningar. Vi har fortfarende en hel del att jobba på med att passa bollen tidigare och inte ta den där extra dribblingen istället för att skjuta i första läget. Men överhuvudtaget en riktigt bra match och roligt med så mkt spel på offensiv planhalva.

I andra halvlek bjöd Sollentuna på 3-0 och sedan rullade det bara på. Många fina mål och ett äkta hat-trick blev det innan det hela var över. Sollentuna hade ett par chanser men då stod Calle där med samma typ av kanon-räddningar som i dagens första match

Stor eloge till coach Gustav som driver på killarna och hela tiden kommer med konstruktiv feedback.

Jättekul att få avsluta Sanktan såhär!! Nu blir det lite lugnare med fotbollen och det kan kanske vara lite skönt. Vi har en cup lördag 20 oktober inplanerad. Träningarna fortsätter som vanligt under oktober. Vi återkommer med information om vintersäsongen, när vi fått nya träningstider för november - mars.