10:00

BP P06-9

Referat: Sollentuna FK Vallen Vit - BP P06-9

Hej,

En bra träningsmatch och jag tyckte inte det såg så tokigt ut. Sollentuna var lite bättre, speciellt i början av första halvlek. De hade också ganska mkt flyt med sina mål då de fick skjuta utifrån på distans.

Våra kilar kämpade på bra och vi kom till en hel del chanser med fint spel i djupled.

Det var första gången vi spelade på nya måtten "liten 9-manna" och det blev ganska grötigt ibland, men jag tror att det passar oss ganska bra. Vi har killar som är bra på att vinna boll och är snabba på lite kortare sträckor. Konditionen är väl sådär just nu och många var trötta i slutet av matchen. I Sanktan blir det 3x25 minuter, så vi kommer nog behöva några fler avbytare.

Bra kämpat av alla 11 killar och bra coachat av Gustav. Hoppas att publiken hade det bra i solen!

Nya tag nästa helg med 2 st matcher i Sanktan, båda på Lätt nivå.