21 november 2021
13:00

Norrtulls SK

Återigen en mycket välspelad match

Vi börjar matchen lite svagt och Norrtull visar upp ett fint passningsspel. Båda lagen kommer till varsin chans första 10 min men ingen av dem resulterade i ett mål.

Sedan tar vi tag i matchen. Vi vinner dueller och vi fyller på på båda kanterna. I 20:e min kommer utdelningen. Ture hittar John som kommer helt fri med deras målvakt och flippar in 1-0.

Halvleken fortsätter på liknande sätt. Norrtull kommer ofter på deras högerkant men då är Stross först och gör att de inte kan skapa några farliga lägen. Vi matar på....Ture vinner många dueller och vi slår inlägg både från höger och vänsterkanten. Farligaste läget är i halvlekens sista minutern när Ludde slår en kanonfin passning in till John som har helt öppet mål men avslutet går utanför.

I andra får vi en bra start när Alex slår en fin djupledsboll till Ludde som slår ett hårt inlägg som tar i målvaktens stolprot och går till John som kan sätta dit 2-0.
Några minuter senare är det Anders som frispelar John som rundar målvakten och rullar in 3-0.

Nu känns det som Norrtull inte orkar längre och vi får mer tid att behandla bollen. De allra flesta anfallen skapas genom att vi spelar bollen snabbt på marken och kommer runt på kanterna alternativt till avslut mitt framför mål.

I 24:e min spelar Felix ut bollen till Ludde som drar till och avslutet går över målvakten och in i bortre burgaveln till 4-0.

I slutet på halvleken tar Norrtull över lite när vi slarvar lite med passningarna och inte jobbar lika kompakt som tidigare. Med 7 min kvar så reducerar Norrtull med ett långskott som går in under Iljas.

Alla spelare får klart godkänt och vi visar verkligen upp ett fint spel.