Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hornskrokens IF F 17 (04/05)

Följ

F 17 (04/05)

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hornskrokens IF
Handboll
F 17 (04/05)
Hornskrokens IF

Dags för avslut

14 jul 2022 5 kommentarer 647 visningar
5 kommentarer
  • 15 jul 2022 Konrad Hedlund

    Sitter med en stor klump i halsen när jag tänker tillbaka på de fina åren med krokenlaget - 100% kärlek och värme. Jobbiga saker har jag glömt och lägger det bra och roliga i min historiebok. VÄRLDENS BÄSTA lagledare i Elisabeth och Ulrica och fantastiska unika personligheter i varje spelare som har gjort att jag har vuxit som människa. Finaste tränarvänner och föräldrar som alltid ställde upp i vått och torrt gör att jag känner mig tacksam för den tid vi fick tillsammans - Hoppas vi stöter på varandra nån gång framöver. Kram på er alla!!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 15 jul 2022 andreas rutstrom25

    Instämmer, Konrad! Ångrar varken bakade kakor, planeringsmöten, mil i bil eller timmar i seket :). Känner bara tacksamhet för att jag fick vara med på ett hörn kring det här gänget. Grymt bra jobbat allihop!

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 jul 2022 Ulrika Hagenlöv Noppa

    Vilken resa vi gjort tillsammans, håller helt med Konrad och Andreas:) Tacksam för att få vara med på tjejernas resa, lärt mig massor. Tack till alla föräldrar, alla tränare, Elisabeth som fixat allt. Men framför allt till alla tjejer, så roligt att se er växa som människor och handbollspelare. Lycka till i livet, vi ses

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2022 Elisabeth Rutström

    Vilket härligt gäng! Vilken fin tid! Tack för allt!

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 jul 2022 Eva Andersson

    Vad roligt att ni fixade en fin avslutning för laget! Det är värdefullt att knyta ihop och summera. Säkert kommer de att mötas i andra sammahang under livet. Vips så står de där som föräldrar eller ledare själv .Tack för de här åren och allt gott framåt!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in