Horndals IF

Referat: IF Vulcanus - Horndals IF

IF Vulcanus - Horndals IF 3-2 (0-0)

Sur förlust.
Trots många borta var vi det bättre laget. Framför allt i första halvlek. Vi spelade fotboll medans Vulcanus uteslutande chansade med långbollar.

Andra halvlek mer spelmässigt jämn. Vi tog ledningen genom mål på hörna då Albin Sjöström tog retur på sin egen nick och placerad behärskat in bollen i bortre gaveln med vänsterfoten.
Innan dess hann Emanuel Bengts rädda en straff, en feldömd sådan så då skipades det lite rättvisa...

Tyvärr kvittering lite senare när vi inte kunde få bort bollen på enkelt sätt. Vid deras ledningsmål sullade vi också med boll men det målet skulle såklart ha blivit bortdömt för frispark. Vi hade inte tur med besluten i avgörande lägen. I ett senare skede gjorde Milad Sarwari mål efter en sjysst kamp. Det resulterade istället i en oförklarlig frispark emot oss.

Vår kvittering gjordes även den på hörna. Denna gång var det Tomas Karlsson-Mård som höll sig framme på sin egen retur och fick in bollen i mål via en touch.

Surast av allt var deras sista mål som tyvärr betydde vinst med 3-2. Tokoffside två gånger om. Men självklart skulle vi ha tagit djup när frisparken slogs vilket vi inte gjorde.

Dessutom tråkigt med dåligt vinnaruppträdande efter matchen från flera Vulcanusspelare. Även på plan, framför allt i slutet av matchen. Patetiskt!