Husby AIK

Referat: Horndals IF - Husby AIK

Horndals IF - Husby AIK 0-1 (0-0)

Snörplig förlust med 0-1 mot Husby i kvällens match hemma på Rossliden.

Vi hade grym inställning från start och låg verkligen rätt i våra positioner. Vann många kamper på plan överlag. Att första halvleken slutar 0-0 speglar händelserna riktigt bra. Husby var riktigt frustrerade då våra unga spelare tog för sig otroligt bra mot betydligt mer rutinerat motstånd. Riktigt kul att se! Husbys försök till avslut bestod mest av långa inkast in i strafformådet som vi gång på gång kunde nicka bort. Att 3 viktiga spelare fick kliva av för oss tidigt i första halvlek som gjorde att vi fick stuva om en hel del gjorde inte saken sämre.

I andra halvlek gjorde vi det också bra men ju längre matchen gick desto tröttare såg vi ut att bli. Med lite flyt hade vi kunnat få med oss en poäng i denna match men tyvärr kunde Husby göra 0-1 med endast 15 minuter kvar att spela. En kontring som vi tyvärr inte riktigt var alerta på. Vi stod alldeles för still utan att gå på bollhållaren som opressad kunde placera in bollen en bra bit utifrån. Lite mer på tårna där, precis som vi var tidigare i matchen så hade vi säkerligen kunnat avstyra den farligheten också. Orken tog nog ut sin rätt helt enkelt.

Summa summarum så är er tränare riktigt nöjd då samtliga spelare gjorde en riktigt bra insats. Finns verkligen ngt att jobba vidare på! ;o)