Horndals IF

Referat: Långshyttans AIK - Horndals IF

Långshyttans AIK - Horndals IF 8-2 (4-2)

Förlust i första matchen mot LAIK.

Vi hade svårt i motvinden i första halvlek som LAIK utnyttjade bra. Misstag i vårt uppspel resulterade i kontringar som vi inte hängde med på.

Två mål lyckades vi med att få in iallafall, båda i första halvlek.
3-1 gjorde Måns Karlsson-Mård på ett fint avslut efter att ha fåt pass snett bakåt från Ossy Nylander.
Målet som innebar 4-2 gjorde vi tvärtom. Ossy Nylander målgörare efter att ha blivit framspelad i sidled av Måns Karlsson-Mård.

I andra halvlek hade vi inte motvinden att skylla på men vi gav trots allt motståndarna lite för enkla chanser att vända spelet via kontringar. Det resulterade i ytterligare fyra mål för dem.

Vi förlorade mot ett bättre lag än oss idag helt enkelt.

Måsteändå tyvärr klaga på domarinsatsen idag, inte så att vi förlorade p.g.a. det på något sätt. Men att bara döma åt ett håll trots att det var rena kamper överlag gör det bara patetsikt och frustrerande. Gäller att vara konsekvent vilket domaren inte var på något sätt. Tråkigt när unga spelare i vårt lag gjorde det bra med sjyssta närkamper och som ändå blev avblåsta hela tiden. Att inte ta åt sig konstuktiv kritik efter match är inte heller direkt proffsigt. Vi spelare kan ta det och då måste domarna också kunna rannsaka sig själva och utveckla sin domarinsats. Bara en sådan sak att Milad får gult kort är helt horribelt...