Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Horizonte
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Horizonte.
Horizonte
Följ oss för uppdateringar
Meny för årsmötet den 17/11 kl 13.00. Välj en rätt från Starters och en rätt från Main Course. I stugan finns ett papper att fylla i namn och nummer för rätterna eller maila till Qina på qina.frick@gmail.com
Menu for the annual meeting on 17/11 at 13.00. Choose one dish from the Starters and one dish from the Main Course. In the cottage there is a paper to fill in the name and number of the dishes or email to Qina in qina.frick@gmail.com
Menu pour la réunion annuelle du 17/11 à 13h00. Choisissez un plat parmi les entrées et un plat parmi le plat principal. Dans le chalet, il y a un papier pour remplir le nom et le numéro de la vaisselle ou envoyer un e-mail à Qina en qina.frick@gmail.com
Menú de la reunión anual del 17/11 a las 13.00 horas. Elija un plato de los entrantes y u
n plato del plato principal. En la cabaña hay un papel para completar el nombre y el número de los platos o enviar un correo electrónico a Qina en qina.frick@gmail.com
Starters; 1. Shrimp Cocktail 2. Prawn Skewers 3. Duck Roll 4. Fried Cheese
Main Course; 1. Prawn Chicken Curry 2. Sizzling Duck 3. Sizzling Beef 4. Sizzling Spare Ribs
Har du någon allergi eller intolerans, är det bäst att du själv pratar med köket.
If you have any allergies or intolerances, it is best that you talk to the kitchen yourself.
Si vous avez des allergies ou des intolérances, il est préférable d’en parler vous-même à la cuisine.
Si tienes alguna alergia o intolerancia, lo mejor es que hables tú mismo con la cocina.
Välkomna - Welcome - Bienvenue - Bienvenue
Falskboule | 14 dec, 13:00 |
Falskboule | 21 dec, 13:00 |
Falskboule | 28 dec, 13:00 |
Kommentera
Du måste logga in för att kommentera