Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Herrhagens IF Pojkar 2017

Följ

Pojkar 2017

Följ oss för uppdateringar
Följ
Herrhagens IF
Innebandy
Pojkar 2017

Vi önskar era synpunkter

Erik Svensson Ledare
11 kommentarer
  • 28 jan Marie Gäfvert

    Hej!Jag/vi(Walter) tycker att det är väldigt positivt att det är i Gjutaren istället,roligare och lugnare där med mer plats. Sen är tiden kanske lite sent en söndag,men förstår att det är svårt att få en tidigare tid där.Walter har testat en annan sport två söndagar nu så det är därför vi inte dykt upp. Men ni gör träningarna bra!Med vänlig hälsning, Marie

    Rapportera

    Rapportera

  • 28 jan Emma Engh

    Hej, Vi och August tycker det är jättekul och tiden funkar bra för oss. Han har missat ett par ggr pga sjukdom och resa. /Emma

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Frida & Johan Flodkvist

    Hej! Arne uppskattar träningen och tiden funkar också bra. Han har missat några gånger pga sjukdom och semester.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Farhad Safdari

    Hej, Jonas har missat träningen ett par gånger pga att vi har varit bortresta. Träningstiden kunde ha varit lite tidigare men vi förstår att det är svårt att få tider.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Victoria Gund

    Lou har missat några gånger på grund av sjukdom och att vi varit borta. Jättetrevligt att vara på Gjutaren och ni som är ledare gör det så bra!! (Sidospår men vi bor i Skåre och ev. kommer Lou börja med innebandy här i stället. Det underlättar lite i livspusslet med närmare till träningen och han har kompisar som spelar här. Men hör av mig särskilt om/när det i så fall blir att vi byter <3)

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Emma Ioane

    Gustav har varit med en gång för första gången för två veckor sedan och tyckte att det var jätteroligt! De senaste två gångerna har han varit sjuk men det fram emot våren jättemycket!

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Lina Delvert

    Hej! Vi har tidigare mailat direkt, men under 8tilfällen tar Melker en paus för skidskolan krockar på samma tid.
    För övrigt skulle det passa bättre med den tidigare tiden som var på Herrhagsskolan då det nu blir väldigt sent och svårt logistisk, men gjutaren uppskattas.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Sofia Albrechtsson

    Hej! Vi tycker framför allt att ni ledare gör ett superbra jobb! Träningstiden är ok även om den är lite i senaste laget men det går att få ihop för oss. Axel har tyvärr missat de senaste träningarna pga sjukdom.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Lukas Tillberg

    Cornelis älskar innebandyn. Nu senast var han sjuk. Tiden är lite sen, men funkar ändå bra för oss.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Erik Svensson

    Tack för era kommentarer och feedback 🙏
    Uppskattar om fler har möjlighet att kommentera sin åsikt.
    För egen del är det också lite sent med tanke på middagsrutinen då vi har yngre barn men förutsättningarna med Gjutaren överväger detta.
    Att ha i åtanke är att 2016-gruppen börjar en av sina träningar kl 18:30 en vardag vilket är än senare. Men som ni redan är inne på finns det inte hur många halltider som helst, många ska dela på en hall.

    Rapportera

    Rapportera

  • 29 jan Fredric Saxerud

    Hej och tack för allt ni skriver! Det uppskattas! Vi ledare kände att vi behövde stämma av lite, för syftet med bytet till Gjutaren var ju såklart inte att vi ville bli av med en massa barn. Tvärt om såklart, vi vill kunna välkomna fler. Även om det är en sämre tid som vi får i Gjutaren. Baserat på det ni skriver; Min känsla är att bortfallet beror på att det är många som är krassliga (?) vilket vi har märkt av och vi hoppas såklart att så många som möjligt vill och kan fortsätta. Jag tycker vi hade väldigt kul igår ändå och Gjutaren är, med stora ytor och sarger, väldigt mycket roligare. Det finns praktiska fördelar också, som att anhöriga har gott om plats att titta på från läktaren och inte blir i vägen. Hoppas vi syns på söndag!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in