Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hammarö FK P 14 (P-2010)

Följ

P 14 (P-2010)

Följ oss för uppdateringar
Följ

Information om hösten

Niklas Eklund Tränare
7 kommentarer
  • 2 jul Stefan Johansson

    Kommer den planerade träningsresan utomlands för killarna födda 2010 bli av? Om inte, kommer inbetalda pengar att återbetalas (de månantliga 200 kr)?

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 jul Niklas Eklund

    Planen är fortsatt densamma, att åka på ett träningsläger till våren. De lagkassor som respektive lag har kommer vara kvar och tillhöra det lag som har samlat ihop.
    Egentligen är det inte någon större skillnad mer än att vi skapar en gemensam träningsgrupp där vi tror på att en större grupp skapar bättre förutsättningar för att fortsätta utveckla killarna på ett bra sätt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 jul Elisabeth Styffe

    Härligt, tycker det låter fantastiskt! Ser fram emot nästa säsong! Skönt m lite semester och ladda ny energi för alla. ❤️

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 jul Michaela Gråbergs

    Det här låter ju toppen! Så bra också att alla killarna kan få en lagkänsla genom träningen och samma typ av spel när vi ibland behöver "låna in" från 11-orna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 2 jul Stefan Johansson

    Tänkte att om 2010 och 2011 gemensamt skulle kvala in till P15-regionala serie 2025 så kanske man gemensamt tränar så mycket så möjligt tillsammans inför seriestart och därför skippar träningsresan. Men då vet jag läget.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul Stefan Johansson

    Finns det någon strukturerad plan för hur träningsupplägget ser ut under hösten/vintern för att matcha motståndet i regional serie? Som läget är just nu så är grabbarna långt ifrån redo att möta ännu svårare motstånd, men grabbarna har säkert varit involverade i planen?

    Det viktigaste är att få tillbaka glädjen till att spela fotboll, med rätt träning och kamratskap så kommer framgångarna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 jul Theresa Kjellberg

    Kul! Nu blir det ju flera nya bekantskaper och nya styrkor med härlig energi tillsammans 😊 Så skönt att oron kring om killarna har nått lag kan läggas på hyllan, detta blir nog kanon ❤️

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in