Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Habo IF F-15
Du är redan följare. Får du inga mejl kan du redigera dina Notisinställningar under Mina uppgifter.
Klicka på bekräftelselänken i det mejl vi skickat dig för att börja ta emot uppdateringar från Habo IF F-15.
F-15
Följ oss för uppdateringar
Snart börjar det bli dags för Habo-cupen och här kommer lite information om F-15:s arbetsuppgifter ("Kök/grill"). Era aktuella tider ligger på https://habocupen.favvos.com. Jag kommer inte att skicka ut någon bokning i år eftersom det är ni själva som bokat tiderna.
Plats: I den ordinarie kiosklokalen (den vanliga kioskförsäljningen flyttar till altanen utanför kiosken)
F-15 ska förbereda sallad till grillen samt smörgåsar och koka kaffe.
Det rekommenderas att inte ta med barnen eftersom det kan bli trångt i kiosken samt att knivar används.
Följande personer kommer att få lite ökat ansvar:
Lördag
07-10: Wilma Kellerth Janeke
10-13: Tyra Hörnmark
13-16: Alice Jelvestam
16-19: Mira Bladelius
Söndag
07-10: Ellen Glimhall
10-13: Nikki Källqvist
13-16: Leonora Wiberg
Ovanstående personer kan kontakta Carl-Magnus Andersson (lördag) eller Martin Haugan (söndag) om det är någon/några som inte dyker upp så försöker Carl-Magnus eller Martin att få tag i dem. Personerna ansvarar även för att hålla koll på när det behöver fyllas på vid grillen samt får gärna hjälpa till att torka av borden där.
Efter passet vill vi även att dessa personer skriver ner hur passet fungerat (var det t.ex. för många/få personer, trångt i köket, lätt/svårt att veta vad som skulle göras, tydlig/bristfällig kommunikation etc.). Skicka informationen till Carl-Magnus via sms eller mail. Informationen är av intresse för att kunna göra anpassningar/förbättringar inför kommande år.
En stor kaffekokare kommer att placeras i kiosken och kaffe ska kokas till kioskförsäljningen på altanen, kioskvagnen samt försäljningstältet vid friidrottsplanen. Förbered termosar med kaffe. Tidigare år har dessa stationer hämtat kaffe själva men om ni har tid över får ni gärna går runt och kolla om de behöver påfyllning.
Råvarorna (bröd, grönsaker m.m.) levereras till kiosken.
Det kommer finnas vanligt och glutenfritt bröd. Håll isär dessa. Alla smörgåsar ska ha smör, ost och gurka. Vissa ska även ha skinka. De färdiga smörgåsarna plastas in. Smörgåsar säljs vid alla försäljningsställen. Försäljningsansvarige (Auring Azizi) stämmer av med den person som har ökat ansvar om det behöver fyllas på någonstans. Det uppskattas gå åt ca 150 smörgåsar/dag.
Tomater och gurka ska skivas. Sallad ska hackas. Förberedda grönsaker ska placeras i varsina kärl/byttor (d.v.s. tomater för sig, gurka för sig och sallad för sig).
Det kommer finns en instruktion om hur hanteringen av livsmedlen ska ske.
Plåster m.m. finns på väggen innanför dörren till kioskens lager.
På lördagen är det viktigt att slå på kaffekokaren direkt kl 7:00 samt se till att smörgåsar är redo till kl 7:30.
Det sista passet för dagen ansvarar för att diska alla köksredskap samt städa kiosklokalen. Skräp sorteras och slängs vid den blå containern nära slöjdföreningens hus.
Hälsningar
// F-15 genom Martin H och Carl-Magnus A
Hej
RapporteraJag är anmäld till Kök/Grill - F15
Tidspass: Pass 4 - F15 2024-06-29 16:00 - 19:00
Funktion: Kök/Grill
Tyvärr kan inte komma under helgen, jobbar lördag /söndag kl 06-18 (semestertider). Den enda dag jag kan hjälpa med är fredag 28. Hälsningar, Tomek
Rapportera
Hej Tomasz!
RapporteraOk, tack för info. Och du har inte någon annan anhörig eller bekant som kan täcka upp för det du passet du skrivit upp dig på?
Men jag har full förståelse att saker och ting ändras. Jobbet går ju före givetvis.
Ni andra föräldrar som har pass på Habo Cupen. Är det möjligtvis någon av som kan ta Tomasz pass istället? Kanske ni är uppskrivna på ett pass där det är fullt bemannat. Just detta passet 16-19 lördagen är väldigt få anmälda nämligen.
Tillsammans löser vi detta! 🙌⚽
Rapportera