Ringvallen 1, Lagan
15 juni 2024
13:00

Nagelbitare på Ringvallen

Det är en match med två ansikten. Första halvlek spelar vi med ett lugn och skapar flera fina målchanser. 1-0 gör Theo som tar sig in i straffområdet och trycker dit ett inspel från andra kanten.
2-0 är ett delikatessmål från Vristel som vänder upp utanför straffområdet och smeker upp bollen i krysset.

2-0 står sig halvlek ut och från sida har det sett riktigt bra ut.
Andra halvlek blir dock en helt annan match. Vi släpper till 2-1 målet efter lite slarv i försvarslinjen som Lagan förvaltar.
2-2 gör Lagan på en fast situation där vi tappar markering totalt.

Från sidan så är det helt annat Hovslätt i andra halvlek. Vi dräller lite och blir nervös när 2-1 målet kommer vilket speglar spelet.

3-2 kommer från striker Atterling som krigar till sig en felpass och stångar sig genom 2 mittbackar och kyligt tunnlar målvakten.

Riktigt kul att se nyförvärv Oliwer som med sin speed kom förbi på sin kant flera gånger. Även Rasmus gör en bra match där han framförallt visar HIK hjärta när vid 2-2 manar på och kämpar oavsett matchbild.