Alternativt kan man teckna månads abonnemang för 69 kr och komma ihåg att säga upp det sen.

Rapportera

Rapportera

• 19 sep 2020 Johan Olsson

Tyvärr förlust i första matchen mot ett motstånd som bestod av 9 st väldigt stora 02-or. Vi tränare tycker att inställningen på grabbarna var bra trots att man inte riktigt orkar hålla emot de stora motståndarna.
    Ny tag imorgon. Där har vi scoutat och möjligheterna ser bra ut!

• 20 sep 2020 Marie Wessling

Ja Ludvika såg ut att vara något nummer större än våra killar! Ladda ordentligt nu för nästa match, lycka till!

Rapportera

Rapportera

• 20 sep 2020 Johan Olsson

Bra genomförd andra match. Tyvärr tappar vi orken sista 10 minuterna. Bra inställning igen.
    Nu värmer vi upp för sista matchen mot Guif!

Rapportera

Trötta killar inför sista matchen. Vilket speglar första halvlek (14-6) där Guif gör lite som dem vill.
    Andra halvlek krigar grabbar med all energi som finns kvar och spelar jämt (9-8). Väl genomförd turneringen trots resultaten. Många ljusglimtar som visar att vi är påväg åt rätt håll. Mille blir utsedd till Cliffs bästa anfallare och Dominik till bästa försvarare. Båda utsedda av laget och ledarna. Extra eloge till Oliver som gör tre väl godkända matcher i målet.