Gruveredsvallen
27 september 2020
13:00

Referat: Mullsjö IF - Hovslätts IK

Förutsättningarna var glasklara, minst en poäng så skulle vi stå som seriesegrare 2020. Men det här gänget ville mer, Mullsjö kördes över med 6-1 på Gruveredsvallen vilket innbär att vi vann alla nio matcherna i serien, tog full pott 27 poäng med målskillnaden 38-9. Stort grattis till seriesegern killar i Junior P18 herr Nv.
Matchen då, ja den började lite trevande första minuterna men i 4:e och 6:e minuten small det. Först gjorde Isak K 1-0 på ett genombrott och därefter slog William in 2-0 efter fint kombinationsspel. Vi fortsatt spela riktigt fin fotboll och skapade mängder av chanser. I minut 26 drog Filip V iväg bollen från nästan halva plan och den seglade över målvakten och in i krysset. Fyran satte Ogge i slutminuten av första. Vi rullade boll fantastiskt fint och halvtidsresultatet var i underkant.
Vårat fina spel fortsatte i andra och det var långa stunder spel mot ett mål. Men efter lite slarv stack Mullsjö emellan och gjorde sitt enda mål. Atterling nickade in en hörna från William innan Axel H fastställde slutresultatet till 6-1. Även om motståndet inte var det bästa så gjorde vi nog bästa insatsen för säsongen med fint kombinations- och passningsspel. Hela laget gjorde en fin match men några höjde sig över mängden och det var, Ogge, Hampus, VP och Atterling. Mullsjös bästa spelare var för övrigt deras målvakt som höll siffrorna nere. Även domaren förtjänar beröm för en bra insats.
Nu väntar lite vila innan vi tar belut om hur det blir 2021. Men en sak är säker, framtiden är röd och vit.
Än en gång STORT GRATTIS TILL SERIESEGERN och tack Tomas för ett bra jobb med killarna.