27 september 2011
19:30

Härryda IF

Referat: Guldringen - Härryda IF

På tisdagen gjorde Härryda sin andra träningsmatch. Denna gången stod division 4-klubben Guldringen för motståndet. Om vi förlorade med 10-3 mot ett lag i samma serie som oss, hur skulle det då gå mot ett lag som förra året spelade i division 3? Första perioden började inte så bra. Även om vi inte såg helt vilsna ut så lyckades Guldringen ändå trycka in fyra bollar bakom Janne. Men i andra perioden så lossnade det rejält för oss. Fem mål från våra klubbor och bara ett från deras. Väldigt bra spel av Härryda! Tredje perioden var svängig och vi tog ledningen en kort stund med 7-6, men till slut så vann motståndarna med 9-7. Det förbättrade resultatet från förra matchen grundar jag i två saker: Guldringen var sämre än IF Marin Väst, dom spelade också fulare, men framför allt så spelade vi bättre. Det ser lovande ut inför säsongen. Bra spelat och kämpat av alla!