Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Grythyttans IF P09/10

Följ

P09/10

Följ oss för uppdateringar
Följ

Träning Hällefors / Grythyttan

Patrik Nilsson Tränare
5 kommentarer
  • 13 maj Lotta Radziejewski

    När jag inte jobbar kväll kan jag alltid skjutsa till och från träningen. Problemet är att jag kan bli bokad sent så har svårt med framförhållning. Jag är gärna med i ngn grupp på snap alt Messenger

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj Lotta Radziejewski

    Vi som har bil och skjutsar våra barn till Hyttan får bli avsevärt mkt bättre på att ta med de barn som inte har möjlighet att ta sig dit. Det borde inte ligga på tränarna att se till så barnen kommer dit, utan på oss föräldrar!

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj Mattias Andersson

    Jag säger som jag sa i andra nyheten: har man fler än ett barn som håller på med idrotter/fritidsaktiviteter så kan det vara svårt att kunna skjutsa varje gång eftersom det ofta krockar. Självklart ska det inte ligga på tränarna att se till att barnen kommer till träningarna, men folk får inse och förstå att alla inte har det lika lätt att sy ihop schemat som andra har. Det är lite skillnad på att ha 1 barn och 5 barn.

    Rapportera

    Rapportera

  • 13 maj Mattias Andersson

    Ovanstående inlägg är icke riktat till tränarna.

    Rapportera

    Rapportera

  • 14 maj Patrik Nilsson

    Förstår att det är krånglig, helt klart olika beroende på familjesituation. Bara för att det inte ska bli några missförstånd, jag kör andra spelare såklart jag med. Men man får gärna kolla med varandra först, innan man frågar mig.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in