Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gideonsbergs IF P-17

Följ

P-17

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gideonsbergs IF
Fotboll
P-17

Fotografering och kläder

Mia Hansson Lagledare
5 kommentarer
  • 16 maj Sara Rovaris

    Hej Alla!

    Jag skulle önska lite mer föräldraransvar på träningarna. Som det är nu går väldigt mycket av tränarnas tid och energi åt till att säga till barn som inte lyssnar. Det drabbar inte bara tränarna (som ju gör det här efter jobbet på sin fritid) utan också barnen som vill spela fotboll. Jag tänker att vi måste hjälpa till att säga åt våra barn, så att tränarna orkar fortsätta, och så att alla får möjlighet att ha kul på träningarna :)

    /Sara

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 maj Madelene Backlund

    Hej, pratar med 3 andra föräldrar om det idag. Väldigt tydligt att många inte håller sig till uppgiften. Så väldigt bra skrivet. Något vi absolut behöver ta upp.

    Rapportera

    Rapportera

  • 16 maj Helen Lilja

    Jättebra skrivit nu har inte Elis vart på fotbollen på över ett halvår pga andra orsaker men minns i höstas hur jag stod där och bara tappade hakan över vissa saker. Jag tänkte jag var arbetsskadad som pedagog och gärna ville lägga mig i. Men jag håller med. Säg åt era barn!

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 maj Maria Sagström

    Hej! Jättebra att detta tas upp men jag tror inte att vi alla uppfattat det som att vi faktiskt förväntas/”får” gå in och säga till våra barn. Man kanske har tänkt att det stör träningen och att det blir rörigt om flera föräldrar går in och försöker ”styra” sina barn. Så jättebra att vi får en diskussion kring det, självklart ska vi ju hjälpas åt att få bra träningar för både barnen och tränarna! Ni gör ett superjobb

    Rapportera

    Rapportera

  • 17 maj Sara Rovaris

    Jag vill bara förtydliga att jag inte menar att föräldrar ska behöva kliva in och säga till sina barn för minsta lilla. Alla fattar att det kommer vara stojigt och flamsigt pga vi har med sjuåringar att göra haha.

    Jag tänker mer på situationer där en tränare säger åt samma barn flera gånger och inget händer.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera