Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gamla Upsala SK P-12

Följ

P-12

Följ oss för uppdateringar
Följ

Korvkassar A&T

Katrin Björklund Förälder
3 kommentarer
  • 12 maj Katrin Björklund

    Tacksam om alla svarar på den fiktiva aktiviteten ”Korvkassar” så att vi vet att vi inte missar några beställningar. Har ni inte lyckats sälja några kassar kryssa i ”kommer inte” eller välj ”kommer” och skriv sen noll på frågan om hur många kassar ni sålt. Jag har flyttat fram sista svararstid till kl 10 imorgon (måndag) förmiddag så förhoppningsvis har de som ännu ej svarat hunnit svara då.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj Katrin Björklund

    På tisdag (21/5) kommer jag, Maximilians mamma och Edvins mamma att packa de korvkassar vi sålt för att sedan komma ner till Yrsa i anslutning till träningen 18-19.30 för att leverera dessa till er där. Eftersom det är en kylvara kommer ni behöva kunna lägga dem i kyla ganska kort efter leverans (alt leverera till köparen samma kväll). Bra därför om någon vuxen tar emot dem, alt att ni uttryckligt meddelat att vi ska skicka med dem med er son.

    Jag ber er alla att också swisha mig för de kassar ni sålt så snart som möjligt och ch gärna redan vid avhämtning, men absolut senast nu på söndag. 400kr x det antal kassar ni sålt. Tel nr 070-2288854.

    Vi kom upp i 75 korvkassar vilket, tillsammans med de ”friköpsbetalningar” som några valt att göra resulterade i drygt 6000kr in till lagkassan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 19 maj Katrin Björklund

    Nu på söndag är alltså inte idag utan kommande söndag, var lite otydlig där.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera