Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gällivare SK F 12-13

Följ

F 12-13

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gällivare SK
Fotboll
F 12-13

Hej!

23 okt 2020 5 kommentarer 367 visningar
5 kommentarer
  • 23 okt 2020 mara04 pol

    Grundläggande problemet är hallen, där det inte valdes en optimal arena för tjejernas fotbollsutveckling, utan andra skäl avgjorde... att utestänga föräldrar, vilket inte löser några problem, skapar ett annat... tror inte jag är ensam om att möta glädjen hos ett barn som berättar: såg du mamma, såg du pappa.. mitt tips är att ni snarast hittar en träningstid på sjöparken eller likvärdig arena, är övertygad om att det vore det bästa för våra barn..

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 okt 2020 Cecile Levin

    Vad heter gruppen på Messenger?

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 okt 2020 Daniel Sonntag

    Låter klokt! Självklart ska vi undvika trängsel👍

    Rapportera

    Rapportera

  • 24 okt 2020 Per Persson

    Hej vi håller med om att hallen inte är optimal för tjejerna, vi har sökt andra hallar men dom fick vi tyvärr inte. Vi har försökt kolla med er föräldrar vilka dagar som passar bäst för oss, så vi får så många tjejer som möjligt på träningarna. Det kan hända att vi får tillgång till dom nya hallarna när dom öppnas, vi har sökt tider där iaf. Det kan också tänkas att det frigörs mera tider i dom gamla hallarna också. Angående corona situationen så försöker vi hålla så lite folk som möjligt runt våra träningar i riktlinje med riksidrottsförbundets rekommendationer. Mvh Tränarna 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 25 okt 2020 Ellinor Haglander

    Jätte bra tänkt! Vi föräldrar får göra vad vi kan för att minska trängsel. De viktigaste är ju att tjejerna får träna. Jag vet att de finns lag som ännu inte fått tider.

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in