Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Gustavsbergs IF Handboll Ledare

Följ

Ledare

Följ oss för uppdateringar
Följ
Gustavsbergs IF Handboll
Handboll
Ledare

Uppdaterad info: Uppstartslägret 2023

30 aug 2023 12 kommentarer 568 visningar
Camilla Wellin
12 kommentarer
  • 3 sep 2023 Mats Holmström

    har någon info skickats ut?

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 sep 2023 Ronnie Iveslätt

    Hej!

    Jag har full förståelse för att det är mycket nu och att det är en hel del omständigheter som styr. Speciellt med nya hallen.

    Med det sagt så börjar det bli svårt att svara ”jag vet inte” för hundrade gången när spelare och föräldrar frågar.
    Att lägret är på hemmaplan gör behovet av att veta tider större då inte alla spelare är på plats hela tiden som när vi varit iväg.

    Risken är stor att spelarna(föräldrarna) väljer annat nästa helg då infon kommer så sent.

    För att planera övriga aktiviteter under helgen och om vi ska köra något ihop med tex ett yngre/äldre lag eller mix med flickor/pojkar så behöver vi ett träningsschema.

    Finns det något vi ledare kan hjälpa till med eller är det bara att vänta vi kan göra?

    Med vänlig hälsning, Ronnie



    Rapportera

    Rapportera

  • 4 sep 2023 Johan Sjökvist

    Hej Mats, Ronnie och övriga - nu är nyheten här uppdaterad med ny information om kommande helgen. Vi förstår att det varit rörigt och otydligt när informationen dröjt så länge, vilket jag ber om ursäkt för. Nu hoppas vi att det ändå blir bra förutsättningen för en fin helg tillsammans och att den roliga starten på hösten med nya hallen fortsätter. Hör av er med frågor, antingen här eller på mejl/telefon och så ses vi till helgen!

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 sep 2023 Mats Holmström

    Tack Johan. Vi löser detta tillsammans och ser fram emot en toppen helg
    Kul med nya träningströjor :)
    Hjälper gärna till där det behövs

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Arvid Lindholm

    Jag skriver i de här kommentarerna då det handlar om uppstartslägret och samma fråga säkert kommer att komma upp från flera. På den faktura som gick ut idag till alla för HT 23 så låg det även med en avgift på 200kr för träningströja som delades ut på uppstartslägret. Vad jag kan se så har det inte kommunicerats tidigare att det faktiskt var ett köp av träningströja som alla gjorde. Eller har jag missat att det skickats ut? Vi tränare kommer definitivt att få en del arga frågor från föräldrar gällande detta som inte var medvetna om att det var ett köp och inte en present från klubben. Det vore bra om vi stämde av hur kommunikationen kring detta ska hanteras snarast möjligt.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Johan Sjökvist

    Hej Arvid - tack för kommentar här, bra att du lyfter detta. Det kan nog stämma att kommunikationen kring det här var otydlig/inte komplett, kanske framför allt för de yngre lagen. Men ingen ledare skall behöva komma i kläm på grund av det eller behöva ta någon diskussion. Hänvisa till mig eller kassör Daniel så tar vi det vidare, eventuellt också med någon förtydligande text på hemsidan.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Ellinor Lindmark

    Hej! Om man jämför med andra sporter, ex fotbollen, så har handbollen en betydligt lägre kostnad. Jag anser att vi kan behålla den här avgiften framåt för att klubben ska få mer resurser. Och jag förstår att alla vill spela många sporter och det blir det dyrt. Men då får man trycka på sin fotbolls klubb om att sänka avgiften kanske. 😊

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Tove Barkestad

    Hej,

    Fortsätter på Arvids linje i den här tråden.

    Det blir lite svårt att kommunicera att våra killar födda 2014/2015 ska betala för en tröja man inte fått, från ett läger som de inte var en del av?
    Hur har ni resonerat kring de yngre lagen som inte var en del av uppstartslägret?

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Johan Sjökvist

    Hej Tove - tack för berättigad fråga. Här har vi uppenbarligen inte bara kommunikationsbrist utan även fel på fakturorna, för har man inte fått någon tröja så skall man ju inte behöva betala för den. Vi tar det här med oss och försöker rätta till. Tack för att ni fyller på med input, förhoppningsvis förstår ni och även föräldrarna att det kan bli fel.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Tove Barkestad

    Tack för snabbt svar Johan 😊🙏

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Arvid Lindholm

    Jag tror att ditt förslag Johan med en förtydligande på hemsidan vore lämpligt. Bättre att förekomma än att förekommas i sådana här fall. Kostnadsfrågan i sig är förhoppningsvis överkomlig för de flesta och terminskostnaden för handboll är inte alls hög. Det är dock kommunikationen som vi behöver få till.

    Rapportera

    Rapportera

  • 31 okt 2023 Anna-Maria Lann

    Hejsan!

    För FP2016 är det fortfarande flera stycken som inte fått någon tröja. Har beställt via materialansvarig men hon kan inte köpa in pga inköpsstopp. Så om tröjavgift finns med på fakturan nu så måste ju det stoppet hävas för dessa tröjor. Hoppas det löser sig snart. För några har väntat länge nu på sina tröjor, särskilt dom som är nya och inte har någon röd tröja alls sen tidigare.

    Rapportera

    Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera