Hoppas det gick bra

Rapportera

Rapportera

• 9 okt 2022 David Auraldsson

Idag blev det som vanligt en riktig kämparinsats! Vi mötte ett fysiskt starkt Vedby/Rönne och där domaren tillät det mesta. Finns nog spelare i båda lagen som får plåstra om sina blåmärken ikväll. Förslövs spelidé med att rulla boll på 1-3 tillslag visade sig till sist vara en bättre taktik än tufft och hårt spel. 2 jämna halvlekar där Förslöv helt tog över de sista 20 minuterna!
    Ingen lagdel fall ur ramen. Målvakten ”ägde” mellan stolparna! Backlinjen markerade bort deras anfallare, samtidigt som de understödde vårt anfall! Anfallarna visade fantasifulla varianter, som hela tiden öppnade upp hos motståndarna!
    Det är bara för oss åskådare att bocka och jubla!
    Sista seriematchen spelas hemma på Bjärevallen på lördag. Låt oss komma och stötta och titta på våra idoler och samtidigt göra det till en riktig ”folkfest” nere på