10 augusti 2024
13:00

Åbyggeby FK

Referat: Fagersta Södra IK - Åbyggeby FK

Andra raka hemmasegern för Södra nu mot Åbyggeby med 2-0 . Södra får en smakstart på matchen när Jojo Jemal dunkar in bollen via stolpen i den 3:e minuten passning Mahdi Hosaini. Södra har en boll inne i målet i den 7:e minuten men målet avvinkas för offside . Åbyggeby är nära att kvittera i den 10:e minuten när man nickskarvar mot mål men nicken går nån cm utanför stolpen . Södra har 3 bra lägen att utöka ledningen utan resultat innan Serge Hermann gör 2-0 i den 22:a minuten efter ett mönsteranfall där Shafick Irarema vinner bollen på mittplan och spelar fram bollen till Jojo Jemal som drar ett par gubbar o rundar målvakten och serverar Serge öppet mål . Södra har ett par lägen till i första halvlek utan att det resulterar i nåt mål . 2-0 i halvtid.

I den 54:e minuten så var jag beredd att anteckna 3-0 men Farres avslut från ett par meter gick över ribban . Södra har flera bra lägen att punktera matchen men utan resultat. Södra håller undan och vinner komfortabelt med 2-0 . Första halvlek var riktigt bra utav Södra med 2 mycket fina mål men andra halvlek var lite sämre .